21 de maig de 2011

Dels incompliments de CIU de Tivissa

Busquin les nostres propostes de govern que els vam plantejar ara fa 4 anys i analitzin el nivell de compliment de les mateixes”.

Això es el que diu CIU de Tivissa en el seu programa de govern 2011-2015, tot just com a introducció abans de fer l’exposició de totes les propostes programàtiques amb les que es presenten a aquests comicis.

Doncs bé, ni ha que ho han analitzat i, a més, ho han donat a conèixer.

Si vols veure alguns dels incompliments de CIU de Tivissa, clica la imatge de més avall.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Com poden escriure al Parlem-ne dient que només hi ha tres opcions, la primera depreciant a la candidatura de la Serra d'Almos, la segona votant a ERC que ni tant sols es presenta (si els van dedicar un parlem-ne sencer perquè tots sabéssim que tenen un altre nom); o Iniciativa indistintament afirmant que la única prioritat es impedir el govern de CIU.
Això és el que van fer CIU fa 8 anys sense propostes ni projectes i amb moltes mentires que queden reflectides en els seus programes electorals i que Iniciativa ens n’ha fet memòria.
És indubtable que NOMÉS HI HA UNA OPCIÓ, que dona confiança i coherència. Molta sort al grup d’homes i dones d’INICIATIVA, sou petits però eixerits!!!
Des de les profunditats de Mordor esperem veure la llum...
Aragorn

Anònim ha dit...

Sembla clar que tenen por a perdre el seu preuat tresor: ¿Tivissa? No el poder. Aragorn ja saps que deia aquell "es mio, solo mio ... mi tesoro..."

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

Amable, espero felicitar-te demà per la nit perquè a Tivissa hi haurà un nou alcalde. Cap a la victòria!!

Anònim ha dit...

MOLT BÉ INICIATIVA!

Si senyors, sort que algú diu la veritat en aquest poble.
El poble no pot ser tan indiferent davant tanta mentida...

Personatges de CIU) a partir d'ara ni PIU(

Anònim ha dit...

PANORAMIX DIU: Això sembla un còmic d´Asterix i Obelix, on ha Tivissa son els romans i les Gàlies començen més enllà del camí de les planes; tot plegat mes val que ens ho fem mirar, si no el futur serà tant negre com el passat. A les Gàlies encara tenim molta poció màgica....