Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

2 de juny del 2007

Que serà, serà

El resultat electoral del passat dia 27 a Tivissa, on s’elegien 9 regidors, ha deixat un panorama polític totalment atípic. CIU perd la seva majoria absoluta i és queda amb 4 regidors/es. Iniciativa-EPM és manté amb 3 regidors/es. ERC apareix de nou al terreny de la política municipal amb 1 regidor i els independents de la Serra d’Almos, FIC, continuen amb 1 regidor/a.

Ara faltarà veure com aniran les preses de contacte entre els diferents partits per tal de garantitzar la governabilitat del municipi. Unes rondes que, d’altra banda, de tothom és sabut que s’estan duien a terme.

Davant de l’actual panorama, les combinacions són múltiples i donen lloc a diverses especulacions i a càbales diverses. Un pacte I-EPM+ERC+FIC donaria una majoria per la formació d’un nou govern en el que no hi seria CIU. Per la seva banda CIU hauria de buscar el pacte en alguna de les forces polítiques abans esmentades per garantitzar-se la governabilitat. Aquest és només un exemple, entre molts, del que podria ser.

Però, com diu la cançó, el que serà serà i ho sabrem el proper dia 16 en que tindrà lloc l’acte d’investidura del nou alcalde.

Només ens resta esperar pacientment l’arribada d’aquest dia i, per fer-ho, hem permeto la llicencia de frivolitzar una mica sobre el tema amb aquest vídeo.



7 comentaris:

Anònim ha dit...

ke vol, dir axò, Amable? Ke no estaba tot dat i beneit entre jardi ils de la Serra?

Anònim ha dit...

els de la serra??????????????? tu creus que pactaran amb el seu enemig??????????????''els de la serra no veln res pero res de tivisa o es que no o sabeu els tivisans

Anònim ha dit...

Una kosa es ke no vulguin res de tivissa, però es presenten a les eleccions de tivissa i alguna cosa hauran de votar. I si no voten fan alkalde a jardi.

Anònim ha dit...

Fermi dimisio, Alba alcalde, i la serra pactara.

Anònim ha dit...

Intoxiqueu tot el que vulgueu pero encara no esta res clar. Per aixó esteu tan nervioosos els de CIU, si jugueu masa interesos amb la venta del municipi, es podeu quedar sense comisió si no surten les coses com voleu.

Anònim ha dit...

Potser mai deixat algo. Potser no domes i estan els de CIU nerviosos.

Anònim ha dit...

JIJIJIJIJIJI