Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

20 d’abril del 2007

Ebresfera

logo ebresfera

El passat dia 17 vaig tenir el plaer de conèixer personalment a Gustau Moreno. Gustau és periodista (El Punt) i blocaire (La Marfanta, entre d’altres) i el seu bloc és referència obligada a les Terres de l’Ebre si vols saber el que hi passa. És, a més, un activista en pro d’una xarxa més plural on l’opinió pública del Sud de Catalunya pugui estar representada fent sentir la seua veu també a la xarxa des de la diversitat d’opinions de tots i cadascun dels seus habitants.

Per això, juntament amb un grup de blocaires de l’Ebre, és dinamitzador de l’ebresfera, una blocosfera ebrenca que compta amb el butlletí electrònic l’Ebrebloc i també amb un logotip o segell de qualitat que és la insígnia del que ja podem anomenar Denominació D’origen de la Blocosfera Ebrenca i que com diu Gustau en el seu Bloc “la seva forma circular ens recorda que aquí tots estem al mateix nivell, que tots els blocaires compten i que entre tots estem fent cada dia més plural la nova opinió pública de les Terres de l’Ebre”.

Des d’aquí vull donar les gràcies a Gustau per dedicar-me unes ratlles en el seu bloc i col·laborar a pujar una miqueta el meu “ego”.

1 comentaris:

2teixidor ha dit...

Benvingut a l'Ebresfera !