20 d’abril de 2007

Ebresfera

logo ebresfera

El passat dia 17 vaig tenir el plaer de conèixer personalment a Gustau Moreno. Gustau és periodista (El Punt) i blocaire (La Marfanta, entre d’altres) i el seu bloc és referència obligada a les Terres de l’Ebre si vols saber el que hi passa. És, a més, un activista en pro d’una xarxa més plural on l’opinió pública del Sud de Catalunya pugui estar representada fent sentir la seua veu també a la xarxa des de la diversitat d’opinions de tots i cadascun dels seus habitants.

Per això, juntament amb un grup de blocaires de l’Ebre, és dinamitzador de l’ebresfera, una blocosfera ebrenca que compta amb el butlletí electrònic l’Ebrebloc i també amb un logotip o segell de qualitat que és la insígnia del que ja podem anomenar Denominació D’origen de la Blocosfera Ebrenca i que com diu Gustau en el seu Bloc “la seva forma circular ens recorda que aquí tots estem al mateix nivell, que tots els blocaires compten i que entre tots estem fent cada dia més plural la nova opinió pública de les Terres de l’Ebre”.

Des d’aquí vull donar les gràcies a Gustau per dedicar-me unes ratlles en el seu bloc i col·laborar a pujar una miqueta el meu “ego”.

1 comentaris:

2teixidor ha dit...

Benvingut a l'Ebresfera !