Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

22 d’octubre del 2006

CONSEQUENCIES D'UNA GESTIÓ MUNICIPAL AMB UN GOVERN DE CIU


El diari El Punt informava el passat dia 21 de la següent noticia sobre Tivissa:



Medi Ambient expedienta la pedrera del Perelló, que va ampliar la seua explotació a Tivissa sense els permisos

El Departament de Medi Ambient ja ha començat a tramitar l'expedient sancionador contra l'empresa Àrids el Català, amb seu al Perelló, per l'ampliació sense permís de la seua explotació al terme municipal de Tivissa. Segons informava ahir el setmanari La Veu de l'Ebre, l'empresa s'haurà d'enfrontar a una multa d'entre 100.000 euros i un milió d'euros, per haver explotat sense l'autorització mediambiental tres hectàrees de terrenys municipals, catalogats d'utilitat pública i com a àrea forestal protegida. El director dels serveis territorials de Medi Ambient, Víctor Gimeno, va explicar que la infracció és «molt greu», ja que per poder executar l'activitat l'empresa hauria d'haver sol·licitat la descatalogació de la zona i demanar un altre permís al Departament d'Indústria. De fet, Indústria també podria sancionar l'empresa per haver ampliat l'explotació sense autorització. Finalment, l'empresa podria rebre una tercera multa per desobediència, ja que al mes de gener va ser advertida de la «il·legalitat» de l'ampliació. Els veïns d'aquesta zona del terme municipal de Tivissa van crear el novembre del 2005 una plataforma per denunciar la situació i reclamar la intervenció de l'Ajuntament, que acabava de signar un conveni per allargar la relació amb l'empresa Àrids el Català.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

La de la foto és la senyora que viu en una casa il.legal des de fa uns 4 o 5 anys, al costat de la pedrera que funciona des de fa més de 40 anys?