Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

15 d’octubre del 2006

CONFIDENCIALCAT O L’EFECTE BOOMERANG

Ja ha començat la campanya electoral. El tret de sortida la donat el DVD que CIU ha editat i que avui repartien alguns diaris mentre el President de la Generalitat feia una crida al “joc net”.
Tots els partits han emprés a CIU pel DVD que critica els tres anys de govern del tripartit. El PSC acusava a Artur Mas de “no tenir respecte per res ni per ningú” mentre instava, via missatges sms, als seus afiliats a llençar el vídeo a la brossa. ERC el qualificava de “deplorable” i “destructiu” mentre es preguntava “de quina manera paga CIU les seves campanyes”. ICV-EUiA, a traves de Joan Saura, censurava la “manera indecent” de fer política de CIU i declarava que esperava que “durant molts anys puguin continuar fent DVD’s com el que han fet mentre nosaltres rehabilitem vivendes”. Fins i tot el PP de Catalunya atribuïa el DVD a “una senyal d’impotència” de CIU. Es més des de les pròpies files de CIU, més concretament d’Unió Democràtica de Catalunya, es posava en dubte que el vídeo acabés beneficiant els interessos de CIU.
Jo hem pregunto que es el que passaria si des de les files d’un partit d’esquerra sorgís la idea de fer un vídeo del mateix “estil” que el que ha fet CIU sobre els 23 anys de la gestió Convergent a la Generalitat de Catalunya. Com a mínim, de ben segur, es necessitaria fer les “entregues” a fascicles col·leccionables a raó d’una per setmana i durant un any sencer, doncs segur que la cosa dona per això i per molt més.
Si encara no has vist el DVD “bazofia” de CIU, el pots veure (per capítols) clicant aquí (jutja tu mateix).

3 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Aquets de conveniencia sempre igual. Potser seria millor començar a parlar del 3%, pero aixó seria posar-se al seu nivell.

Anònim ha dit...

És estrany veure el munt de comentaris que l'administrador del bloc va eliminant. La transparència, democràcia, llibertat, pluralitat ... on són?