Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

2 d’abril del 2008

El Vial canvia de nom

El Vial en construcció, 1992 El carrer del Vial canviarà de nom a proposta del grup de govern de CIU a l’Ajuntament de Tivissa. Així, el fins a les hores conegut Carrer del Vial passarà a dir-se Avinguda Catalunya. La proposta va ser aprovada en el plenari del passat dia 31 de gener amb els quatre vots a favor de CIU, l’abstenció d’AISSA-FIC i els tres vots en contra d’Iniciativa-EPM (cal fer menció de l’absència del regidor d’ERC que va excusar la seva presencia).

El portaveu d’Iniciativa-EPM va fer la proposta d’anomenar Avinguda del Vial enlloc del nou nomenclàtor proposat per CIU després d’explicar que en passades legislatures ja s’havien canviat els noms de diferents carrers dels nuclis del municipi per evitar les confusions amb les adreces que sovint es produient tot seguint amb el costum de posar-li el nom amb el que popularment es coneixien els carrers “i això es coneix per Vial, també podria dir-se Avinguda del Vial”, va dir. I va fer explicació del seu vot en contra pel fet de que, en opinió seva, “els carrers s’han de dir pel nom amb que es coneixen”.

El portaveu de CIU va argumentar que ja existeixen d’altres noms de carrers semblants en el municipi i que “la línia de treball a seguir” era la de persistir en que els diferents nuclis del municipi tinguin codi postal propi, cosa que, segons va dir, ja s’havia intentat en varies ocasions sense èxit i manifestà la seva intenció de seguir “encaparrats” en continuar provant-ho.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

xèic q no dius res dels amics baltasar, saura, etc...?

Anònim ha dit...

no se a mi em sembla que fermin a l ultim ple anava a provocar , per veure si el feien fora per aixi poder armar un lio llastima que no ho va aconseguir . per cert amable l as grabat? no es que m agradaria tornal a veure al youtube pero aixo si no treguis les parts que no t interessen e que ja mos coneixem , i respecte aixo del vial trobo que nomes es un carrer i que la gent li continuara dient av catalunya aixo es el de menys


paco

Anònim ha dit...

Ni en això ens posem d'acord!!! Collons, que només es lo nom d'un carrer!!
Lo d'ERC ja comença a ser un clàssic!! Després va com va!! Igual es un simptoma del país!! Encara que per veure l'espectacle lamentable de sempre, potser jo també em quedaria a casa!!

Anònim ha dit...

Provocar senyor Paco ?, si tu a les preguntes que es van fer dius que és una provocació jo en dic que és una falta d'informació per part de CIU cara al poble. Tu creus que les contestaran ? I si les contesten, tu creus que diran la veritat ? Jo ja no ho espero, ja em tenen acostumat a les MENTIDES.

Anònim ha dit...

a mi lo que m'agradaria saber es qui son els que entren per la porta de l'Hospital

Anònim ha dit...

Jo vaig asistir al ple i el que vaig veure es una verdadera provocació. Aixo si per part de la secretaria quan contestava als regidors de Iniciativa les preguntes que ERC li havia fet en el passat ple. Que no pren be els apunts als plens? o es que apunta el que li manen? Que es la secretaria de la corporació o es la secretaria de l'equip de govern?

Anònim ha dit...

si, si. la secretaria una mentidera. los de ciu uns mentiders. los d'icv molt integres i responsables, los d'erc els més productius i defensors del poble, la lurdes absent i ... el pare de marco baixant dels apeninos!

Seguiu fotent merder tant com pugeu tant los d'icv com los d'erc ... mentre els altres ja se n'encarreguen de fer el que els toca.

Per cert, si no plou aviat, també fareu pancartes i llançareu sal al conseller de torn i al president de la generalitat o les és que ara ja cobreu els sous que buscaveu?

Anònim ha dit...

Escolta senyor de l'últim comentari, aquí l'únic que fot merdés és el gran jefe, gran per lo al que és, no per altra cosa. Que el seu tarannà no se us encomani.

Anònim ha dit...

Quins pebrots! Si insultar, apedregar, escopir i agredir no és fotre merder ja em diràs que és. I és lo que feiem quan a la Generalitat governava CiU per la meitat, de la meitat, de la meitat dels pollastres que tenen organitzats aquesta colla d'ineptes que hi ha ara!

Anònim ha dit...

per inepte algun que jo em se que amb la seva gestio fotra l'ajuntament an bancarrota, per insults lo mateix que deu ni do lo que n'arriba a saber i nos talla un pel li es igual que astigui l'auditori ple que buit, per agresions ja ja ja tambe el mateix home!! que es un mestre foten los ulls a la funerala ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja ja