Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

25 de gener del 2008

Tivissa aprova el “xec nadó”

pa per avui ...

En el plenari del passat dia 21 de desembre i a proposta de CiU, es va aprovar per majoria absoluta de tots els grups municipals el “xec nadó” o ajut econòmic per naixement o adopció de fills.

Per poder ser receptor d’aquest ajut caldrà que tota la unitat familiar estigui empadronada al municipi i hi tingui fixada de manera permanent la seva residència a més de comptar, en el moment del naixement, amb una antiguitat mínima de 2 anys en el padró d’habitants. L’ajut, de 1000 €, serà efectiu a partir del dia 1 de gener de 2008 i una vegada s’enregistri al nadó al padró d’habitants.

Cal matisar que durant l’any 2008 no es podrà donar l’ajut fins que no s’aprovin els pressupostos d’enguany ja que, no hem d’oblidar, que l’Ajuntament esta treballant amb els pressupostos prorrogats de l’any 2007 i no existeix partida pressupostaria per poder fer efectiu aquest ajut. Malgrat tot, els ajuts tindran caràcter retroactiu i es començaran a fer efectius un cop s’aprovin els pressupostos d’enguany.

Clica per veure les bases que regeixen per la concessió de l’ajut.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

pregunto: el nadó ha de ser de Txèquia..? ho dic x lo del "txec" nadó...

Anònim ha dit...

Eixugaran lo deficitària que és la guarderia ? Ho prevatitzaran ? Toma el dato ....

Anònim ha dit...

Visca les polítiques socials ERC

Amable Pallisé ha dit...

Com va dir Sèneca "Errare humanum est, perseverare diabolicum".
Ja està corregit.

Anònim ha dit...

ya no et fot ni puto cas ningu. entro poc a aquesta comedia que tens montada i sempre estic sol. pots fer dos coses treu lo contador de visites online o manipula com sempre i posen un de fixo que marqui sempre 250. de totes maneres continuaras estan sol i mes que ti quedaras, mano!

Anònim ha dit...

ai ai ai, cuanto odio hay, deixa que cadascú tingui el que vulgui i si està sol com tu dius , millor així que acompanyat amb la colla de bufons que hi estàs tu...

Anònim ha dit...

Anònim del dia 6, jo també entro poc al cartipàs i com que entro poc no em puc atrevir a dir si la gent es conecta poc o molt.

Per altra banda considerar aquest CARTIPÀS com "comèdia", doncs home, que vols que et digui.

Independentment de si coincideixes més o menys amb l'administrador, crec que és molt interessant l'existència d'aquest cartipàs, on tothom pot dir la seva. El problema és que alguns no hi participen de manera adequada.

Per altra banda, sols faltaria que l'administrador pel fet de ser administrador no mostrés les seves preferències (amb moltes de les quals no coincideixo). Ell com a mínim no s'amaga, no com fem la resta.

Lo bo del cartipàs és que qui no estigui d'acord pot dir-ho i argumentar la seva posició (però sense estridències, per favor).

Jo animo a l'Amable a continuar amb el cartipàs. A la vegada, també animo a aquells que es queixen tant a que montin una "carpeta" o similar. Jo no tindré cap problema en participar-hi, això sí, des del respecte i la tolerància.