Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

19 de gener del 2008

Es distribueix el Fons de Cooperació Local

En el darrer plenari del mes de desembre es va aprovar el punt de l’ordre del dia mitjançant el qual l’Ajuntament de Tivissa va fer el repartiment entre els diferents Ens supramunicipals de l’aportació econòmica que rep del fons de Cooperació Local de la Generalitat de Catalunya (6.740 €). Així, es va aprovar en el plenari el repartiment de l’aportació entre el Consorci de Llaberia (1000 €), la Mancomunitat de la MIDIT (2740 €), el Consorci del Molló (2740 €) i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (300 €).

ERC, malgrat manifestar la idoneïtat de que es fes una aportació econòmica al Consell Comarcal doncs “mai se li havia donat res”, va posar de manifest que no existeix una proporcionalitat entre l’aportació econòmica que reben aquests Ens i els serveis i activitats que duent a terme els mateixos, com és el cas del Consorci del Molló que “no ha iniciat una activitat i és el que, paral·lelament, rep la subvenció més alta”, va manifestar, evidenciant la desproporció existent.
.

“Tres cents Euros al Consell Comarcal és ridícul”


Des del punt de vista d’Iniciativa-EPM, els fons de Cooperació supramunicipal haurien d’anar destinats en la seva totalitat al Consell Comarcal, doncs destinar-hi només 300 € “es ridícul” va manifestar. A més va corregir al regidor d’ERC en la seva afirmació de que mai s’havia fet cap aportació econòmica al Consell Comarcal, “quan governàvem nosaltres, els Fons supramunicipals, anaven al Consell”, va dir.

La distribució dels Fons es va aprovar amb els quatre vots a favor de CIU i el d’AISA-FIC i els tres vots en contra d’Iniciativa-EPM i el d’ERC.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Algu hem pot dir com esta lo poligon del molló, jo espero que hi hagi moviment pero per ara allo asta mes quieto que mai.

Anònim ha dit...

Lo del molló està aturat, perquè hi ha gent en aquest poble que no vol progrés i va posant objeccions a tot i querellant-ho tot.

Anònim ha dit...

No t´equivoquis lo que pasa es que l´ajuntament està de ..... cul per arreglar el problemilla de 30 kiets del camping.
Perque un te els calers i l´altre.... ara mateix la cara de tonto.

Anònim ha dit...

pots definir kiets?

Anònim ha dit...

suposo que deu vulguer dir kilets. De Kilos, de pasta, de quartos, de matxacants, de money, de fardaxos, vamos de calers collons.

Anònim ha dit...

lo camping sempre ha sigut una sangria per este poble! desde la mala planificació (qualsevol persona que sapiga de campings us ho pot contar)sort que la UE nomes en subvencionava el 80%. Fins ara!!

Anònim ha dit...

no saps res de campings, si hagues estat ben gestionat "otro gallo cantaria", ni abans ni ara s´ha gestionat com s´hauria d´haver fet.,