Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

17 de juliol del 2007

L’Ajuntament de Tivissa aprova el nou cartipàs municipal

Escut de la Vila
En la sessió extraordinària celebrada el passat divendres dia 13, l’Ajuntament de Tivissa va aprovar el nou cartipàs municipal.

Així, les tasques de govern van quedar repartides de la següent manera:

- Benestar i Família - Desenvolupament Social: Marta Paniagua (CIU). Que contenen varies àrees (Família i Fills, Gent Gran, Salut, Benestar, Immigració, Igualtat i Joventut, Educació i Universitats, Esports, Mitjans de comunicació respectivament) i que compten amb el suport de varis Coordinadors/es.
- Desenvolupament econòmic - Turisme, Comerç, Agricultura i Ramaderia - Hisenda i Personal: Santiago Borràs (CIU). Que contenen varies àrees (Empresa, Noves Tecnologies, Energia, Feina; Turisme, Comerç, Agricultura, Ramaderia i Hisenda, Personal, Relacions Institucionals respectivament) i que compten amb el suport de varis Coordinadors/es.
- Urbanisme i Medi Ambient - Governació i Seguretat: Santiago Samarra (CIU). Que contenen varies àrees (Urbanisme i Habitatge, Infrastructures i Mobilitat, Medi Ambient i Governació, Seguretat i Trànsit respectivament) i que compten amb el suport de varis Coordinadors/es.
- Difusió Cultural: A càrrec del Coordinador General Joan Ramon Altés (CIU). Que conté varies àrees (Cultura, Llengua i Festes) i que compten amb el suport de varis Coordinadors/es.
- Regidora delegada de la Serra d’Almos: Lourdes Pena (AISA-FIC). Que conté varies àrees i que compta amb el suport de tres Coordinadors de la Serra d’Almos
- Regidora delegada de Darmós: Rosa Maria Benedicto (CIU) que també compta amb varies àrees i el suport de dos Coordinadors/es de Darmós.

El repartiment de les tasques municipals és va aprovar amb els quatre vots de CIU i el vot favorable de AISA-FIC, mentre que Iniciativa-EPM i ERC és van abstenir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.