Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

23 de maig del 2010

Un altra sentència del TSJC contra l’Ajuntament de Tivissa.

Altra vegada, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya falla en contra de l’Ajuntament de Tivissa per haver incorregut en infraccions legals.

Aquest cop és la sentència 240/2010 del març passat que resol el contenciós administratiu interposat pel sindicat CC.OO. contra l’Ajuntament de Tivissa i que declara nul l’acord de Ple de data 29/06/2006 en que es va aprovar la Plantilla Orgànica i la Relació de Llocs de Treball.

De nou l’equip de govern de l’Ajuntament de Tivissa no respecta el dret a la negociació i infringeix la Llei ometent, “sin causa justificativa alguna”, la negociació amb els representants sindicals en el procés d’aprovació de la Plantilla Orgànica i la relació de Llocs de Treball i vulnera, altre cop, el “derecho fundamental a la libertad sindical reconocida en el art. 28.1 de la Constitución”.

Han transcorregut anys d’ençà que es van interposar els contenciosos administratius contra l’Ajuntament de Tivissa, però les conseqüències de la mala praxi de l’alcalde i el seu govern acaben evidenciant-se en forma de sentencies judicials que deslegitimen l’acció de govern i que només fan palesa una ofuscació malaltissa per dur a terme particulars ràtzies personals, “neteges” contra determinats treballadors/es sense que importin el més mínim els danys col·laterals i les conseqüències que se’n puguin derivar per l’Ajuntament doncs, no hi ha res millor que disparar amb pólvora del rei.

Desprès de l’evidència, a l’alcalde de Tivissa només li queda, altre cop, continuar donant les culpes de tot als enemics del poble, al contuberni judeomasón, a la mà negra que, omnipresent i plenipotenciària regeix, des de l’ombra, el destí de tots els Tivissans/es. Com ja ha vingut demostrant, tots els arguments li són vàlids a l’hora de cercar culpables fora de l’esfera de les seves responsabilitats, en un intent de desviar l’atenció de la seva nefasta acció de govern.

Però, el rei és nu i cada vegada són més els que s’atreveixen a dir-ho malgrat el risc de ser titllats de necis, de desafectes al règim o d’enemics del poble i ser exhibits a la picota pel Comitè d’Activitats Antitivissanes, defensor dels autèntics valors Tivissans.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que el Tribunal te tota la rao del mon! Pero:
1-Fermin tambe es creia el rei (la seva "praxis" tambe es irregular).
2-Durant dos decades es va olvidar de crear les places de funcionaris per als "amics".
Reflexió:
Els dos son igual d'incompetents. Pero, l'actual una mica menys.

Per cert Fermin seguira sent lo candidat vostre les proximes eleccions??

Amable Pallisé ha dit...

Segur que el Tribunal té tota la raó del món!! I els treballadors que van demandar l’Ajuntament també!! I seguríssim que l’Ajuntament no en té!! Però:

1.- No sé per que dius “també”, doncs jo en cap moment afirmo que l’alcalde es cregui el rei, altra cosa es el que em pugui semblar. Si he mencionat al rei, ho he fet en referència a la faula de Hans Christian Andersen (El vestit nou de l’emperador) perquè d’ella se’n extreu el missatge de que encara que tothom estigui convençut de que quelcom és veritat, això no vol dir que ho sigui.
2.- Quan jo parlo d’irregularitats, procuro demostrar-ho (en aquest cas, com en d’altres, ho afirma la mateixa sentencia judicial).
3.- El que tu fas es el mateix que CIU (deus formar part del mateix think tank) amb els seus pamflets: utilitzar la fal·làcia de l’afirmació gratuïta (es a dir, sostenir afirmacions sense cap mena de consistència). I si no, quines raons aportes per afirmar que la praxis de l’exalcalde era irregular? Cap.
4.- Si després de tot, l’únic argument que us queda es el de “i tu més”, permetem dir-te que és això no és un argument i només s’utilitza quan ja no es pot rebatre amb res.
5.- La creació de places de funcionari res té a veure amb l’oblit ni amb l’amistat (vint- i-quatre anys de govern així ho avalen) però entenc que a tu, com a l’actual alcalde, això us pugui ser difícil d’entendre.

Reflexió:

Malgrat que tots dos, actual alcalde i l’anterior, van jurar o prometre complir i fer complir la Llei, la diferència rau en que el primer menteix sense cap mena de rubor, omet el seus deures, no respecta els drets dels demés i infringeix la Llei de manera reiterada, vulnerant, de manera flagrant drets fonamentals i realitzant pactes il·legals.

Anònim ha dit...

Soc l'anonim anterior...lo que tu diguis...de moment encara no l'he vist enmanillat a l'alcalde. Aixina que no en fotis un drama de tot plegat. No soc del think tank de l'ajuntament soc independent no pertanc a ningu ni a cap sigla de cap partit, mal que et sapiga. I com jo la gran majoria de tivissans.
Sou l'anacronisme en persona y no puc entendre de cap manera com us dieu d'esquerres progresistes quan encara seguiu aferrats al segle passat.
Com que no hiha res millor seguireu a l'oposicio.

Anònim ha dit...

¡peazo argument! que dones anonim anterior, com diu Amable no ets capas de debatre an argumens. unicament amb el "i tu mes"

Anònim ha dit...

Al 1er i 3er anonim li sobren els arguments..."Com que no hi ha res millor seguireu a l'oposicio"
Ja esta tot dit. Aneu fent fotos i denunciant a tot quisqui...este es l'esperit i les ganes de fer poble.

Anònim ha dit...

Te gracia el que dius. Així que els que se salten la llei no son culpables de res i els que denuncien per defensar els seus interessos lesionats son culpables de no voler fer poble. Anem apanyats amb el tipo de poble que volieu fer vosaltres amb l'especulacio urbanistica i la compravenda de finques per especular i les que s'han hagut d'engollir alguns per la retirada del POUM i la caiguda en picat del negoci de la toxana.
Pero mentre els hi quedi el fumar algun puro per anar fen fum encara aguantaran el tipo.

Anònim ha dit...

Tu ho has dit: denuncien per defensar els seus interessos!
Si vols continuo...ni fer ni deixar fer!! aixi es com ho veiem la majoria de vilatants t'agradi o no!!

Anònim ha dit...

aixi que els treballados que denuncien els seus interesos lesionats no volen fer poble i l'alcalde que infringix la llei sindical ho fa tot pel poble. No cal que gastem mes saliva ja veig per on aniran les vostres proximes mentides o sigui que la culpa de tot es dels traballados per defensas MANDAN GUE..... quina poca vergionya que teniu!

Amable Pallisé ha dit...

Hem ve a la ment la pel·lícula Senderos de Gloria de Stanley Kubrick, una molt bona pel·lícula (per a mi) on, si no recordo malament, hi “solten” aquesta frase tant apropiada al moment:
"El patriotismo es el último refugio de los canallas"

Anònim ha dit...

I ara resulta que el polígono del Molló és un obra que fa el nostre ajuntament, doncs no, és un obra de la generalitat, i resulta que la generalitat és posa pals a les rodes ella mateixa, per favor, colegues, PROU de veure fantasmes i d'enganyar a la gent, que aquest discurs ja fa pudor, si així penseu guanyar les eleccions aneu apanyats.

Anònim ha dit...

la solusio del equip de gover de ciu del ajuntament de tivissa al probema del rec del hortat de la roixa sembla se que es tira manguera pel tunel la que fasi falta enchufarla al pou aixi podran rega anb eigua neta acambi els regans deuran reparti tomaque obergines per tota lapoblacio,..
salven els horts limaginasio al poder visca la republica independen de casa nostra