Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

7 d’abril del 2009

Vota el projecte del Club de Judo Tivissa

El Club Judo Tivissa ha presentat, de nou, un projecte lúdico-esportiu a Caixa Tarragona, per tal que els nens i nenes tinguin activitat els primers dies de setembre, abans de començar l’escola. Enguany han ampliat l’oferta a altres poblacions en les quals el club hi té representació, com Flix i Valls.

Per tal de poder-lo dur a terme, han presentat el projecte al programa “
Tu Ajudes” de Caixa Tarragona, on els clients que ho desitgin poden votar els seus favorits.

El projecte, que podeu trobar al catàleg amb el codi 668, consta d’un taller lúdico-esportiu que pretén donar una sortida i/o alternativa a tots aquells infants i joves de fins a 16 anys que, abans de començar el curs escolar, no disposin de cap activitat. L’objectiu és fomentar, a través del judo, valors com el respecte, la companyia, l’amistat, etc.

Per això, des del club, demanen els nostres vots per aconseguir la subvenció, ja que repercutirà en els infants i els joves de les respectives poblacions i les seves rodalies.

Per a votar hi ha dues opcions: des de la LÍNEA OBERTA 24 HORES, o directament a la pròpia sucursal de Caixa Tarragona. Podreu votar tants projectes com vulgueu.