Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

30 d’octubre del 2008

Moció pel compliment de la legalitat

Escut TivissaEl dimarts dia 28 es va celebrar un Ple extraordinari sol·licitat pel grup municipal d’Iniciativa-EPM . En aquest Ple, Iniciativa-EPM va presentar una moció demanant que l’Alcalde, Junta de Govern i Secretària habilitada acompleixin estrictament amb els deures i obligacions inherents al seu càrrec en el compliment de les Lleis.

Així, segons manifestava el seu portaveu, el grup municipal d’Iniciativa-EPM portava a l’aprovació del Plenari aquesta moció “davant del incompliment sistemàtic” de la Llei per part de l’equip de govern de CIU en matèria d’informació als regidors de la Corporació.

En aquest sentit va evidenciar, una vegada més, que el grup municipal d’Iniciativa-EPM “té consultes pendents dels anys 2004, 2005, 2006, 2007 i 2008”, va dir, per continuar fent l’exposició d’una llarga llista a títol d’exemple com poden ser “preguntes del càmping; preguntes de parcs eòlics; demanant peticions que no se’ns donen; consultar expedients, acords, decrets d’alcaldia, publicacions; resultat de les proves, actes, etc, de la convocatòria per a cobrir places d’auxiliar administratiu/a de personal laboral de l’Ajuntament; poder consultar el Reglament de règim intern de l’explotació per la gestió del servei camping-alberg; que ens siguin lliurades, en el termini que marca la Llei les actes de la Comissió de Govern; poder consultar expedients de les obres atorgades en zona rústega ...” i continua amb l’exposició tot dient “n’hi ha un sin fin”. Va finalitzar la seva intervenció sol·licitant a l’equip de govern de CIU “que ens diguin per que no contesten a les nostres peticions d’informació i d’altres” alhora que va puntualitzar el fet de que les Lleis “hi son per a complir-se” tot manifestant el seu “desig” de que, en ser aprovada la moció, “l’Alcalde, la Junta de Govern i la Secretària gestionin la informació sol·licitada” i de “reprendre la informació des del lloc on se’ns va quedar, informació de l’any 2004”. Va acabar demanant als regidors/es “que votin en conseqüència”.

El regidor d’ERC va fer palesa que votaria a favor de la moció per “la obvietat” de la mateixa i per que una moció d’aquest tipus “no es pot votar en contra”, alhora que manifestava el seu desig de que “ens donessin les actes de la Comissió de Govern en el període que pertoca i que la nostra feina, a l’hora d’aconseguir còpies, fos més fàcil”. També manifestà el seu anhel de que es “duguessin a terme de manera diligent” els acords dels Plens, en referència a “publicacions” i “acords de mocions” i demanà “que es compleixi la Llei”, en referència als comptes municipals. Va acabar recordant a l’equip de govern que la Llei “els hi toca acatar”.

El portaveu del grup de CIU, malgrat que puntualitzà “tot i que no compartim part o bona part de la documentació”, va manifestar que “votarem a favor”.

La moció fou aprovada per unanimitat.

Clica per veure la moció


12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja, si te que que complir amb la llei, uffffffffffff en teniu per a dies, perque si no ha volgut donar copies de les actes desde el 2004 mos farem vellets tot esperant les seves repostes.Men faig creus de tanta hipocresia que te montada el Jordi este, que es pensa que nomes ell sap portar les coses va, ja o veig ja, cada vegada pitjor ay mareta que patirem. ya u sabeu companys a votar a la aposicio

Anònim ha dit...

de totes maneres esteu mol callats, que us pasa tivisans del Jordi, ja no us queden ganes o us han dit que no escrigueu al bloc del Amable, seria capaz de tot, masa silenci veig jo per estes contrades. bueno macos vatros mateigos ala adeu

Anònim ha dit...

es totalment vergonyos, el comportament del actual ajuntament, jo no puc arribar a entendre com encara els defensin amb tot, l'antramat que es porten.
Amb anteriors plens que jo he assistit es va dir que el camping, domes es cuidavent de la pissina, i no es veritat, si no, no i anirien treballadores de l'ajuntament cada dia a netegar la part de les habitacións.
Vosaltres que suo l'oposisió amb tot el que repliqueu als plens, com es posible que es fassis tant el sort, no ja dret, que l'ajuntament es de tot el poble,
i han de vetllar pel poble, com s'anten que desaparegin tants de diners així por las buenas.
per favor, feu el que calgí pero així no podem continuar, tot l'ajuntament sens estan foten a la cara i per la cara, i els tivissans encara l'aplaudeixen,
ja es ven veritat que no ja mes cec que el que no vol veurei.
Grasies per aquet bloc, Amable

Anònim ha dit...

Si, gracies Amable, per el teu blog.
Un altre tema: eleccions a EEUU, lleigit en un blog d'EEUU:

"Declaraciones del Honorable Carlos Gutiérrez


WASHINGTON – El Honorable Carlos Gutiérrez, el político hispano de más alto rango en los Estados Unidos, dio a conocer hoy las siguientes declaraciones sobre su candidato para Presidente, John McCain. Siendo un inmigrante latino que tras llegar a este país y con arduo trabajo logró el Sueño Americano, Gutiérrez afirma que John McCain, y no Barack Obama, es el Presidente que los latinos necesitan en la Casa Blanca. John McCain propone crear oportunidades para todos los estadounidenses y mantener vivo el Sueño Americano. En su mensaje, Gutiérrez también exhorta a los latinos a que voten el próximo 4 de noviembre.

Guión del “Honorable Carlos Gutierrez—Vote por McCain”

Hola. Soy Carlos Gutiérrez y quiero hablarles sobre John McCain.

Sé que nosotros, los hispanos, llegamos en búsqueda del Sueño Americano. Yo salí de Cuba muy joven por circunstancias políticas y económicas.

Y en Estados Unidos, le he dado a mi familia un futuro que habría sido imposible en mi país natal.

Ahora que nuestro país está pasando por una situación económica muy difícil, creo que John McCain es el único candidato que realmente trabajará a favor del crecimiento económico de nuestra comunidad.

Su contrincante, ha declarado públicamente su intención de “repartir nuestras ganancias”. Quiere controlar nuestro dinero y castigarnos por haber logrado el éxito.

Los hispanos somos personas trabajadoras, y John McCain, quien ha luchado por este país desde los 17 años, comprende que nosotros, no el gobierno, somos los que sabemos que es lo mejor para nuestras familias y como gastar el dinero que con tanto esfuerzo ganamos. McCain creará oportunidades para que nuestras ganancias se multipliquen. Luchara para que nuestros hijos puedan recibir una mejor educación, que tengan estudios universitarios y una atención medica de buena calidad y que este al alcance de todos. Este plan de John McCain le dará más protección que el plan de su contrincante

Por lo tanto, les pido que hagan sentir su presencia cuando acudan a las urnas el próximo 4 de noviembre. Pongan a su país primero votando por John McCain. Acuérdense que el ha sido amigo de nuestra comunidad toda su vida. Háganlo por nuestros hijos y para mantener vivo el Sueño Americano"

Anònim ha dit...

pero que te a veure el collons dels estat units aqui en aquest bolc del sr carlos gutierrez que esteu sonats a naltros lo que ens importa es el nostre poble, per favor no cagen fora del tinte, o es que voleu que es distragem de les coses que pasen a TIVISA ojito al parche que falten molts diners aixo es el que eu de vigilar y no preocupaus dels altres de fora

Anònim ha dit...

completament d'aord amb tu anonim de les 15:39 i de tot lo que dius subrrallo el ems destacat del teu sencill i planer comentari:

"es total ment vergonyos", "i no es veritat", "no hi ha dret", "com s'anten que desapareguin tants diners així por las buenas", "tot l'ajuntament sens estan foten a la cara i per la cara".

Domes afegixo que s'ens enfoten a la cara i de valent, deuent descollonars revolcantse per damunt dels sofars de les oficines municipals pensant amb lo populaxo.

Anònim ha dit...

A i mai deixat de subrrallar lo de "tot l'entramat".
He dit.

Anònim ha dit...

Doncs quin govern que teniu els Tivissencs!!. Això es digne d'estudi, millor dit dona per fer una tesi doctoral.

Anònim ha dit...

Els que no som ni d'uns ni dels altres...crec que opinen algo aixi...que dur es estar a l'oposicio!! crec que feieu exatament el mateix quan vosaltres ereu alcaldes...i encara pitjor amb majories absolutes (per mi totalment antidemocratiques, no per la voluntat del poble sino com s'utilitza aquesta). Jordi, cosa que no va fer quan tenia majoria absoluta simplement us ignora! i ara us feu los ofesos!!

Anònim ha dit...

m'agrada veure que l'anonim de les 16.06 no és ni dels uns ni dels altres i fot a parir als uns. Si no fossis de cap, no parlaries així dels uns parlaries amb més objectivitat dels uns i dels altres.

Un dels uns

Anònim ha dit...

per l'anonim de les 16:06 el que ignora no es a l'oposicio el que ignora es la LLEI que se la passa per on tots sabem. Es pensa que l'ajuntament es seu i que els demes regidors de l'oposicio li han de donar les gracies de que els hi dixi sentar a la taula de plens. Aixo si que es greu que ens han robat A TOTS ELS TIVISSANS el nostre ajuntament.

Anònim ha dit...

Si, alguns els hi han robat diras, no? se suposa que algu deu estar content no? sino encrara no entenc que feu a l'oposicio! Lo pitjor de tot no es quan s'ignora sino quan es CREMA!!