Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

8 de desembre del 2007

El Grup Teatral Mora d’Ebre estrena bloc

Grup Teatral Mora d'EbreM’he trobat un correu del Grup Teatral Mora d’Ebre al mail del bloc on em demanaven que donés difusió de la seva aparició a la web i m’he n’he fet ressò.

Segons expliquen en una de les seves entrades, el bloc, pretén ser “un eina de comunicació entre els amants del teatre i el nostre Grup, voldríem que fos un eina activa, que ens feu arribar els vostres comentaris, aportacions, opinions, sempre referides a aquest mon”.

El Grup Teatral Mora d’Ebre, que va complir el 10è. aniversari l’any passat, va néixer un 13 de maig de 1996 com a Entitat Cultural sense ànim de lucre i estava format per 14 persones. En l’actualitat ha rebut importants incorporacions de gent jove i el seu nombre sobrepassa ja els 40 membres actius, a més de tota una sèrie de col·laboradors.

El grup, a més de les diferents representacions teatrals que du a terme, ve organitzant les diferents Mostres de Teatre Amateur de Mora d’Ebre des de l’any 2004, sense oblidar la seva important col·laboració en l’organització i ambientació de la festa La Mora Morisca, Creu i Mitja LLuna que es celebra cada any a Mora d’Ebre.

4 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

a mi me recorden a l'oposicio de Tivissa!

Anònim ha dit...

Venga suprimir, que t'ofenen les veritats?

Grup Teatral ha dit...

Gràcies per aquesta entrada, i l'ajuda que ens dispenses per donar-nos a conèixer a la resta de blogcaires

Grup Teatral móra d'Ebre