Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

17 d’agost del 2008

Al·legacions d’Iniciativa-EPM al Reglament de les piscines municipals

Iniciativa-EPMIniciativa-EPM va presentar, la passada setmana, al·legacions al Reglament d’ús de les piscines municipals.

Les al·legacions, que consten de cinc pàgines, consideren el Reglament retrògrad pel fet de que “es basa en l’aplicació restrictiva de la norma”, deixa al “lliure albir” de l’equip de govern la interpretació de la mateixa i no en delimita les responsabilitats. Tanmateix, el qualifica com una “desconsideració” cap als usuaris pel fet de que consta de 39 punts entre limitacions a l’accés, obligacions i prohibicions davant de només 4 punts que fan referència als drets dels mateixos.

A més, consideren que l’equip de govern l’ha elaborat en contra de les persones enlloc de fer-lo pensant en els usuaris, doncs “hi prevalen les restriccions i les sancions econòmiques per damunt del drets dels usuaris”.

Així, les al·legacions que presenta Iniciativa-EPM consten de 20 propostes, entre modificacions i ampliacions del redactat del Reglament.

Cal fer menció de que en les al·legacions hi ha dos errades de redacció. L’una, quan diu que el Reglament va ser aprovat amb els vots en contra d’ERC, doncs el regidor d’aquest grup municipal no va assistir a aquest Ple. L’altra, a l’inici de la quarta pàgina, quan fa referència a l’article 16 enlloc de fer-ho al 11.2.

Clica el la icona de més avall si vols veure el text de les al·legacions.


12 comentaris:

Anònim ha dit...

podeu fer mes facil baixar el pdf.

Mil gracies

Anònim ha dit...

Aixo si que es important per ICV:
"Iniciativa es fa enrere i Zapatero no haurà de comparèixer"
Com tots el politics sou uns VENUTS, pero ara si que no tocava!!!
Sobre la normativa de la piscina pot ser amb una mica de sort per l'any que ve la canvieu!! (nomes qeuden 2 setmanetes de l'estiu)

Anònim ha dit...

a i men olvidava de preguntar, este ha sigut lo tema mes important tractat per ICV durant tot l'estiu?! Tot este soroll per la normativa d'una piscina municipal!!!

Anònim ha dit...

no fotem....amb la calor que fa, parlar de la piscina es un tema important.

Anònim ha dit...

No cal patir anónim segon, mentre Catalunya tingui a salvapàtries com tu els catalans podem estar tranquils. La teva integritat es la consciència de tot els país i la garantia de que puguem continuar diferenciant els catalans bons dels dolents.

Anònim ha dit...

Jo no sóc de Tivissa, però vist de lluny sembla que visqueu a Kabul enlloc d'un poble més o menys normal.

Anònim ha dit...

Com tots el politics sou uns VENUTS, pero ara si que no tocava!!!

sembla que anonim 5 no saps llegir!! encara que amb els catalans com tu que es pensen que algun dia cambiaran tota Espanya tampoc anem molt arreglats!! au una abracada molt republicana!!

Anònim ha dit...

No t'amoinis anonim de les 14:38. Tivissa es un poble normal, molt normal. El que pasa es quje hi ha gent que es desperta pensant sempre en el mateix, viu pensant sempre en el mateix, sen va a dormir penasant sempre en el mateix ... els 365 dies de l'any i la bromerada, a part de per la boca, els surt també en aquesta "instrucctiva" area "d'opinio".
Aquests quatre, si estessin a Kabul, farien més mal que els talibans, ara be, aqui l'unic que poden fer es anar ganyolant!

Anònim ha dit...

jjajjajajajajajajjaja....aixo si que es bo...pensar sempre en el mateix...ajajjajjajjajaj, es bonissim....jajajajajajajja

quina conya que tens!!!!!!.

rebaixes ha dit...

Vinc a donar les gràcies per la visita que heu fet a Deixalles.
No puc comentar res del que teniu exposat.L'he col·locat a favorits
per contactar de tant en tant.Vos feu la feina que us vareu proposar i la trobo correcta.
M`hauri agradat que haguessiu deixat l'emprenta. Sic jove en el lloc, cinc messos i 77 anys a les cames, però cor i cap amb ganes donar el millor que vull per tots.Pau i Amor, que és difìcil, sembla de vegades que no existeixin, però em de lluitar per fer-ho reconèixer. Amb les gràcies us saluda. Anton.

rebaixes ha dit...

Em varen ensenyar de jove FES EL QUE FACIS i procuro estar atent per fer-ho.M'ajuden les teves paraules a seguir, també tu ho fas i això costa. Celebro la cita que feu del rellotge de sol del vostre poble.Varies vegades hi he estat. Aquells carrers estrets, l'esglèsia monumental sobre d'altra, el capellà que no volia sentir ni un xorrit i sobre tot la gran muntanya que us vigila i guarda...No cal dir de la història que us acompanya i la que feu... Res, un gran poble en molts sentits. I d'Horaci, faria meves totes les paraules dels versos... FES EL QUE FACIS bé i per bé. Ja ens anirem fent pesigolles. L'entrar a blocs Ebrencs m'ha obert una porta impensable. No trobaba ningú i no podia ser, per que aqui també hi ha persones que viuen per ajudar als altres. Una encaixada i ja tornarem. Ara rai, clar que tots tenim els nostres quefers, preocupacions, però que faríem si no. Bona tarda. Anton.
Això he contestat en el meu bloc.
He tingut coses inheludibles de fer i el cap no carburava prou.
Dalt ja contestava a tot o quasi tot, que sempre queda llevat per fer no pa. Anton.

Anònim ha dit...

Es normal que la normativa d’una piscina tingui mes deures (o restriccions) que drets. Està clar que els drets dels banyistes són el poder fer ús de la piscina i passar-s’ho bé, i està clar que els deures han de ser:
-Dutxar-se abans d’entrar
-Fer servir calçat adeqüat
-Fer servir roba adequada
-No consumir drogues al recinte
-No menjar ni beure dins la piscina
Etc, etc, etc... i tot això i més, que hi ha molt brètol suelto!!!

Si aquest es el tema estrella de l’oposició aquest estiu, vol dir que el poble va bé! Bon estiu a tots!