Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

2 de març del 2008

Carta oberta a Lluís Suñé

De democràcia participativa, de Suñé i del Marino del PP

Benvolgut Lluís:

Ets un indigent? Ets un okupa? Soc un tocino?

En llegir les meves preguntes, de ben segur que ja sabràs a que em refereixo. Sí, em refereixo al “Marineret” de las Nuevas Generaciones del PP, el mateix que et dedica l’article al seu bloc i que et menysprea a tu i a tots els que properament et donarem la nostra confiança amb el vot les properes eleccions del dia 9 de març.

A tu et tracta d’indigent, d’okupa, d’anar mal vestit, de no afaitar-te per sortir a la foto per acabar equiparant-te amb els terroristes:
“Es un indigente? Es un okupa? Nooo!!! Es un candidato al Congreso de los Diputados!” (...) “... ni siquiera ha sido capaz de enfundarse una ropa mínimente decente o afeitarse para salir en la foto” (...) “Ver la foto de semejante indigente en los carteles de la calle más transitada de Tarragona me produce, además de repulsa visual, un sentimiento de pena por lo que estamos dejando entrar en las instituciones políticas de nuestro Estado” (...) “Primero dejamos entrar terroristas en las instituciones, ahora comunistas mal vestidos. No sé que es peor”.

A la resta, als votants d’ICV, ens titlla de porcs:
“Si esto es un candidato al Congreso de los Diputados y alguien le vota para que sea su representante, más vale que empecemos a plantearnos en qué clase de piara estamos convirtiendo la sociedad en la que vivimos”.

Al “Marineret” del PP se li ha d’explicar que no ens venen de nou Lluís Suñéaquestes sortides de guió dels representants de la dreta més rància i recalcitrant, dels “senyoritos” de tota la vida que, encara ara, no poden admetre que la “plebe” puguem elegir els nostres candidats per defensar els nostres interessos (que òbviament xoquen radicalment amb els seus). Per ells encara som una turba descontrolada, un populacho ignorant que no té drets, que no s’ha d’atrevir a sortir-se del seu rol (treballar, callar i creure), que necessita de mà dura i del tutelatge dels patricis.

Amic Lluís, veient individus com el ¿Sr.? Marino José Perez Creus, president de Nuevas Generaciones del PP de Tarragona, només em resta esperar ansiosament el dia 9 per fer us del meu dret a vot i poder votar ICV un cop més, per poder votar-te com el meu cap de llista per Tarragona, com el meu tribú de la plebe: un fill del poble, honest, sincer i sense complexes. I als “senyoritos” fatxes, fatxendes i vanitosos ... “que els hi vagin donant”.

P:D.: Quan em disposo a “penjar” aquest article, me’n adono de que l’article del “susodicho” individu al que faig referència ha estat eliminat del seu bloc. Per tant només puc remetre als interessats a la noticia que publica avui el diari El punt.