Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

5 de novembre del 2006

SATISFACCIÓ A ICV-EUiA

Joan Saura :"Estem doblement satisfets pel creixement espectacular d'ICV-EUiA i per la majoria d'esquerres aconseguida".
ICV-EUiA ha aconseguit el 9,56% dels vots, percentatge que s'ha traduït en 12 diputats: 9 a Barcelona, 1 a Girona, 1 a Lleida i 1 a Tarragona.
El candidat d'ICV-EUiA, Joan Saura es mostrava doblement satisfet pels resultats obtinguts en les eleccions al Parlament del dia 1-N, ja que la coalició "ha crescut espectacularment" i a més s'ha aconseguit una majoria d'esquerres. Joan Saura va destacar a més que amb els resultats del dia 1 "CiU ha estat àmpliament derrotada per la majoria de progrés a Catalunya". ICV-EUiA ha aconseguit 12 diputats, dels quals 9 són per Barcelona, 1 per Girona, per Tarragona i 1 per Lleida.

Joan Saura va afirmar que "estem molt contents i satisfets", "perquè hem guanyat i crescut molt", i ara "serem decisius per un nou govern progressista". Saura va subratllar el fet que la coalició hagi obtingut un escó a les comarques lleidatanes, que serà ocupat pel cap de llista Francesc Pané.

Envoltat dels altres candidats de la coalició Saura va explicar als 300 militants i simpatitzants reunits el passat dia 1 a l'Hotel Fira Palace de Barcelona que el creixement d'ICV-EUiA es deu "al bon treball" que ha fet la coalició al Govern, i ha volgut agrair la confiança dipositada en la coalició per part dels "votants de sempre i dels nous: no es preocupin perquè no els defraudarem, mai hem defraudat als nostre votants".


1 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé!