Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 d’agost del 2007

Problemes amb la senyal

EIN? És lamentable que, en aquestes alçades, els Tivissans/es tinguem una recepció de TV més pròpia de països subdesenvolupats que no pas d’un municipi que és jacta d’ofereix un servei d’accés gratuït a internet a través de tecnologia sense fils (wireless o Wi-Fi).

“Problemas con la señal” és una frase que he après a odiar a costa de veure-la contínuament gravada en la pantalla del meu televisor. És cert que a la temporada d’estiu la recepció sempre sol ser més dolenta (encara que no entenc el per que) però, el d’aquest estiu no té nom. Estic mirant la pel·lícula i, de sobte, és talla l’emissió per aparèixer la maleïda frase: “Problemas con la señal”. Bé, “paciència” penso, i decideixo canviar de canal per tornar-me a trobar amb “Problemas con la señal”, torno a canviar i el mateix.

No acabo d’entendre el per que de que enguany la recepció sigui més dolenta que mai i, el que és pitjor, com aquesta situació, lluny de solucionar-se, és perllonga indefinidament.

Com a veïns que paguem religiosament els nostres impostos, hauríem

Fins a quan haurem d’esperar per poder veure la TV en condicions acceptables?

de tenir garantides, com a mínim, la recepció de les diferents cadenes públiques.

A quina empresa té contractat, l’Ajuntament, el manteniment del repetidor que no li exigeix que faci la seva feina de manera eficient?

En el cas de que l’Ajuntament no tingui contractats els serveix de cap empresa, potser seria hora de que comencés a plantejar-s’ho.

Fins a quan haurem d’esperar per poder veure la TV en condicions acceptables?

No sé fins quan durarà aquesta situació doncs, pel que sembla, tampoc no hi ha senyal de que els responsables facin alguna cosa per solucionar el problema.

22 comentaris:

Anònim ha dit...

m'encanta que et queixis dels problemes reals del poble!! et proposo que opinis sobre el patetic espectacle dels bars/restauració del nostre poble! no tinc collons d'enviar a ningú a fer un apat decent al poble, i ens volem guanyar la vida amb el turisme! si, els bars/restaurants de Tivissa foten pudor/calor!! Som lamentables i aixi no anem en lloc!!

Amable Pallisé ha dit...

Encantat de que t’encanti. Però ull!! No t’encantis i que no t’encantin amb el seu encant fent del teu encant un desencant per desencantar-te de l’encant.

Anònim ha dit...

Sempre te queda la opcio de montar el teu propi bar o restaurat.

Anònim ha dit...

Per fi algu diu algo sobre aquest tema. La meva opinio es que la recepció de la TV es del tot vergonyosa. Pero el que es mes vergonyos es la deixadesa de l'ajuntament que no fa res de res per solucionau.

Anònim ha dit...

Està molt bé que en aquest fòrum de debat es plantegin els problemes que tenim al poble, com ara el de la TV. Ara bé, el conducte més adequat per que es solucioni el problema crec que no és aquest. La queixa s'ha de fer també per altres vies, o sigui, directament a l'Ajuntament i per escrit (a les administracions el que més els fot és que les coses quedin per escrit), sinó, sols és criticar per criticar (què és una opció molt habitual per les nostres contrades...)

Anònim ha dit...

Tens tota la raó anonim de les 10:42 amb el de que les queixes també s’han de fer on corresponguin i amb lo que a les administracions los hi fot molt que quedi constancia escrita. L’unica cosa es que aixó pasa a la gran majoria d’administracions perque en un altra molt petita minoria de la que el nostra ajuntament forma part alguns escrits desapareixen i apareixen amb habilitat de trillero. O sigui que tot i que et dono la raó, no sempre es cert que a les administracions els hi fot que les coses quedin per escrit, i no u dic per criticar per criticar sino que es un fet que es pot demostrar.

Anònim ha dit...

No s'hi escarrasseu que la culpa ve de més amunt. Si hi ha problemes a Barcelona, hi ha problemes a Catalunya, però si no, res. Perquè el PSOE, mateix partit que mana a la nostra Catalunya, dóna els drets del mundial de Bàsquet a la sexta quan la sexta no es veu a la majoria de pobles? Perquè el canal 300 o el 3-24 que són públics no es veuen a la majoria dels pobles? La culpa és dels da Barsalona i no dels d'aqui. A clar, si a qui vols veure lo que a la capital tenen de franc, a rascat la butxaca. Sempre igual.

Anònim ha dit...

Anónim de les 13:41

Veig que has fet un analisis de la situació en profunditat. O sigui que despres de tot el que dius la culpa de que els tivisans veiguem la tele supermalament no es de l'ajuntament, si no que tota la culpa la te el tripartit. Vet aqui que per aquesta regla de tres encara resultara que tambe vam perdre Cuba i les Filipines per culpa d'aquest dixos tripartit.
Molt en la linia convergent ... pilotes fora.

Anònim ha dit...

No és responsabilitat del gobern de la generalitat que tots els catalans vegin bé la televisió i que tots tinguin internet? No sé si és partidisme o no, però que la culpa és primer del govern central i després de la generalitat és cert. Perquè amb diners dels tivissans que podien anar destinats a altres coses s'han de posar repetidors que hauria de pagar la generalitat? I m´'és igual el color polític, que abans estavem igual. Esteu tots molt a la que salta en que si ets de dretes o ets d'esquerres. Estem marginats mani qui mani, i no crec que el problema sigui de l'ajuntament, almenys en un principi.

Anònim ha dit...

jajajaja ara ja m'ho has dit tot quan exculpes a l'ajuntment: "Dime con quien vas i te dire de quien eres".
Per cert jo també faig una pregunta, Per que amb diners dels Tivissans que podrient anar destinats a altres coses (per exemple solucionar la mala recepcio de TV) s'ha de posar internet sense fils gratuit quan cadagu s'hauria de pagar el seu?

Anònim ha dit...

jajaja!! llavors si vols una tele de qualitat paga't un canal satel.lit que la veuras de PM!!
Internet si vols també va a través del telefon convencional!!! La pregunta es cap a davant o cap endarrere?? no dretes i esquerres?? termes que vec que encara no han quedat obsolets!!! per la meva desgràcia, es clar!

Anònim ha dit...

Recordeu que en el seu dia vareu tenir que instal.lar una antena per veure la TV.

Anònim ha dit...

Ho recordo perfectament i tambe recordo que l’ajuntament tenia un servei de manteniment contractat per arreglar els defectes d’emisió. El que veig ara es que no veig gens be la tele desde fa un munt de temps i aixo domes sembla que hi haigui una total despreocupacio per par de l’ajuntament que tal i com diu l’article es gasta uns diners per posar internet gratuit (molt encertat) pero que no fa res per solucionar els problemes de recepcio de TV. Hem fet un salt cap al darrere com quan domes es podia veure la 1ª, la 2ª i TV3 pero ara encara mes malament que allavons. I a mes, a l’anonim de les 13:41 que suposo que es el mateix de les 22:04 i del dia 31 de les 13:06, dirli que l’unic que parla de dretes o esquerres es ell, potser es que l’interessa i aixi desvia el tema: si no veig la tele es culpa de les esquerres, si la veig be es gracies a les dretes. A veure si s’antereu que l’ajuntament no es de dretes ni d’esquerres, es l’administració, encara que alguns no ho acaben de tindre clar.

Anònim ha dit...

¿La novia s'et ha quedat prenyada?
¡¡¡Puto Ajuntament!!!

Anònim ha dit...

Assetjament del departament de Medi Ambient? Ho mes demagogia per part de l’alcalde de Tivissa?

Recentment s’ha incorporat al mon dels bloc-aires de les nostres terres el que passa per ser segons el seu creador Jordi Jardí un nou espai de participació i de noticies d’actualitat.
Visitan-lo ens sorprèn la forma en que te de tractar Jardí alguns temes que afecten al nostre municipi. Acusa al departament de Medi Ambient de perseguir l’ajuntament amb reiterades denuncies sobre abocaments a l’abocador de la Dumena, es que a cas aquest abocador no ha estat clausurat? Dons si es així els agents no fan altra cosa que cumplir amb la seva obligació.
Culpa al Departament de l’enderroc de les barbacoes de Sant Blai, quant segons nota publicada pels responsables del patronat no els interesa adecuar les barbacoas a la normativa perquè segons ells: això augmentaria el risc d’incendis durant tot l’any.
Diu que els veïns no notem l’efecte de les denuncies a no ser que els diners que s’utilitzen per pagarles es podrien destinar a alguna altra cosa.
Recordar-li al senyor alcalde que just fa 90 dies va jurar el seu càrrec, que par d’aquest jurament incloïa el cumplir i fer cumplir la legislació existent.
Senyor alcalde de Tivissa, recordi que vostè es administració i que la culpa del seu mal govern la paguem tots el Tivissans/es, faci cumplir la normativa en canvi d’afavorir descaradament interessos particulars. Dediqui les hores que faci falta a parlar amb l’administració de la seva habilitat dependrà l’arribada de subvencions i la agilització dels proyectes, dons de continuar per aquest camí de mentida i demagogia enfrontant-se amb els diferents departaments de la Generalitat a vostè com membre de CiU li pot anar be per escalar, pero als veïns/es ens ho fica cada dia mes magre.

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació.
Però, a més de ficar-ho en aquest CARTIPÀS en un tema "molt relacionat" com és PROBLEMES AMB LA SENYAL, també estaria bé que ho plantegessis directament en el blog original (si encara no ho has fet...)

Anònim ha dit...

No t’equivoquis, l’anonim de les 18:24 no ho podia relacionar millor. “Problemes amb la senyal” es un tema mes que relacionat ja que els veins de Tivissa estem perden algo mes que la senyal i una nítida imatge de TV, estem perden, o millor dit ja hem perdut tota transparencia i netedat en la gestió municipal. Aquí domes mos enterem del que volen que mos enterim i el que no “traga” no hi te cabuda. Per cert, també tots els veins mos haguessem pogut estalviar una bona quantitat de diners que s’haguessen pogut destinar a un altra cosa si enlloc de donar “rienda suelta” a la seua vertadera personalitat posant querelles criminals a treballadors i presentant apelacions i mes apelacions quan era del tot obvi que no prosperarien. Però es clar com que no paga ell si no que ho paguem tots ... A mes encara hem de veure quan mos costarà als veins la denuncia sobre el cop de puny, ho es que ja no sen recorda ningú?

Anònim ha dit...

Mentres hi hagi advocats disposats a defensar el que sigui i testimonis a dir el que els hi manen seguirem pagant les injusticies.Quina vergonya. No estic cec i de moment no porto ulleres HI JO HO VAIG VEURE COM L'AGREDIA.

Anònim ha dit...

pel que veig el blog de l'alcalde és un blog... SIN COMENTARIOS...

jajaja

Anònim ha dit...

De falsos testimonis i de mentiders sempre n'hi ha, i a l'alcaldia de Tivissa no se'n salva ni este ni lo d'abans.
Que quedi clar que pinocho sestila bastant a Tivissa i a la resta d'administració.
No cal que recordem res a ningú, suposo, encara que ja se que igual no es lo millor blog per dir-ho, pero tots dos porten les mans bastant brutes!!!

Anònim ha dit...

Que es penseu que nomes teniu problemas de SEÑALS a Tivissa, pos al SERRA tambe en temin pero ningu diu res, es millor callar fa dies que no puc veure antena 3tv, ja em direu que volen fer, y vosaltres ja teniu internet gratis, nosaltres no , que us sembla, qui es podria queixarse mes, a vore, que pensa fer el sr. Jordi sobre el tema. Gracies macos

Anònim ha dit...

per que no borres l anonim ofensiu que diu puto ajuntament que passa que tant sols borres els que no t interesen quina colla de pallasos anim ajuntament