Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

20 d’agost del 2007

La CIA modifica articles de la Wikipedia

CIA



Gràcies a un programa informàtic que escaneja Internet i que permet determinar els ordenadors des dels que és fan modificacions a la Wikipedia, s’ha sabut que l’Agencia Central d’Intel·ligència (CIA) ha redactat els articles concernents a la invasió nord-americana a Irak l’any 2003 i a la presó de Guantánamo. A més, també s’ha detectat que, des de ordinadors de la CIA, s’han modificat dades de l’article sobre l’exdirector de la CIA, William Colby referents a la seva carrera professional.

D’aquesta manera, la CIA, fa cas omís de les normes de neutralitat establertes a la Wikipedia, segons les quals cap persona que tingui a veure amb l’article publicat té dret a modificar-lo.

No és d’estranyar, doncs si és evident que la CIA és salta contínuament les lleis i tractats internacionals, que no farà amb un simple codi deontològic.

3 comentaris:

Carme ha dit...

Hola,
Recomano no precipitar-nos i complementar amb la lectura d'aquest article:
La CIA, el Vaticano y el coco malo nos atacan.

Anònim ha dit...

Bones, estic totalment s'acord amb l'article que recomanes, estem tots manipulats per uns mitjans d'informació que son uns manipuladors.

Diari del Votant Anònim ha dit...

Anava a fer un comentari, però no fa falta... Totalment d'acord amb els comentaris anteriors.