Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

15 de juliol del 2007

Calor, calor!!

Fa calor!!

La calor, l’estiu, la cerveseta a la terrassa, el vetllar i la llarga espera de les vacances fan que tots (almenys jo) funcionem a mig gas. Per això, cada cop que he de pujar les escales per assentar-me davant l’ordinador i parlar per aquesta finestra m’ho he de pensar dos vegades. Aquí dalt, davall la teulada, encara noto més l’escalfor del Deu Helios que durant el dia fa ostentació del seu poder. Un poder que és fa palès fins i tot per la nit, amb la xafogor que ens deixa dins la casa i que ens recorda que demà ens tornarà a visitar altre cop amb renovades energies.

Per això i per que aquesta calor m’estaborneix els pensaments avui penjo aquesta entrada, per sortir del pas i per pagar la meua contribució amb aquest ordinador que, de vegades, esdevé despòtic i tirànic.

Aquí us deixo amb aquest vídeo de la Troba Kung-Fú, amb l’esperança posada en les vacances, la festeta i la cerveseta gelada.




1 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.