Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

31 de maig del 2007

Superades les 10.000

Qui m’ho havia de dir quan vaig començar ara fa 7 mesos. A dia d’avui he superat les 10.000 visites, una xifra a la que ni tan sols hem plantejava arribar. Així, les estadístiques aboquen un resultat, des del dia 23/10/2006 (dia en que vaig instal·lar el comptador) i a 30 de maig de 2007, de 15.785 pàgines vistes totals i 7.264 visites úniques totals.



Pàgines vistes mes

Visites mes

És aquest mes quan hi ha hagut més efervescència. Suposo que hi tenen molt a veure els últims aconteixements que han succeït a la nostra vila, que han fet que siguem noticia arreu i el fet de que és en aquest mes que hi ha hagut les eleccions municipals. Així, el dimecres dia 23 va ser el dia en que hi va haver més pàgines vistes (643) i visites (319) en la curta historia d’aquest bloc, i també és en aquest mes (a dia 30) en que és registren la major quantitat de pàgines vistes, 8855, i visites, 4456.



Pàgines vistes maig

Visites maig

6 comentaris:

2teixidor ha dit...

Moltes felicitats per les 10000 visites!

Anònim ha dit...

Felicitats! Tots els tivissans o simpatitzants tenim un lloc on poder assabentar-nos de coses que segurament, si no fos per tu, al menys a mi, em passarien inadvertides. Gràcies!

Jesús M. Tibau ha dit...

Felicitats per tantes visites.
Sóc escriptor especialista en relats breus, com ara el recull Postres de músic, i des de no fa gaire temps, també blocaire convençut.
Al meu bloc de temàtica literària, Tens un racó dalt del món (títol del meu primer llibre i també un anagrama del nom del meu poble, Cornudella de Montsant), hi poso informació del Club de Lectura de Tortosa, comentaris literaris, sensacions, activitats, fragments de contes i, a més, proposo jocs literaris amb premis inclosos, i fa pocs dies he penjat la sisena proposta. Et convido a visitar el meu bloc i a participar en els sesus jocs.
http://jmtibau.blogspot.com

Anònim ha dit...

Enhorabuena Sr. Amable,
Desde mi despacho en el Palacio de la Zarzuela, suelo visitarle, con un traductor, al lado, por algunas frases que tienen muy rebuscadas, mis amigos los catalanes, y he visto, y deducido que en Tivissa, pequeña población que cuando voy en helipcotero, veo, tienen ustedes muchos problemas, entre ellos un alcalde de estos que quedan pocos, por suerte, o al menos, esto es lo que mi inteligencia y sabiduría me hace creer.
Desde Madrid les envío a todos los tivisanos un abrazo y a seguir luchando para la justicia haga justica y los derechos de mis conciudadanos sean respetados.
Mañana hablaré con José Luis para que investigue un poco el tema, aunque está muy ocupado, pero yo, con mi poder, voy a insistir.
Felicidades Sr. Amable y a seguir bien.

Amable Pallisé ha dit...

Muchísimas gracias por el interés que la figura de SSMM muestra en esta pequeña republica libre que pretende ser este espacio. Yo, aunque republicano convencido, sé apreciar lo que significa que personas de bien te reconforten con palabras de animo, que valoro y aprecio en demasía. Solamente rogarle, aprovechando la ocasión que se me brinda, que, si bien nada se puede con la voluntad popular reflejada en las urnas (faltaría más!!), si en sus manos esta el poder hablar con José Luis para que este investigase algunas de las oscuras causas en que la ciudadanía de Tivissa se ve inmersa para que acabe imperando la justicia y desaparezcan de nuestro cielo de Ribera estos inmensos nubarrones que han convertido nuestro espacio vital en un espacio gris, de un gris oscuro, muy oscuro, le estaría inmensamente agradecido. Tanto yo como todos los Tivissanos/as de bien que solamente anhelamos un futuro mejor para nuestro municipio, en libertad y desde el respeto mutuo.
Gracias de nuevo por el interés mostrado hacia nuestra pequeña población y informarle que al final de la barra vertical lateral derecha dispone de un traductor de página para que, si tiene a bien hacer futuras visitas, pueda prescindir de traductor-interprete.
Un saludo!!

Anònim ha dit...

es veritat lo que acabo de llegi???? la REINA a escrit a aquest bloc, no me ho puc creure, pero amable es de verdad de verdad. No se sera alguna patraña?????????????? bueno si aixi es salut i republica