Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

19 de novembre del 2011

20N

Avui ha estat dia de reflexió. Demà caldrà anar a votar per què cal un canvi de polítiques. Demà cal que parlem amb el nostre vot mitjançant les urnes, que el dia 20 sigui un vertader referèndum en contra d’aquesta mercadocracia, d’aquesta minoria amb supremacia econòmica que exerceix el seu poder de facto sobre les nostres institucions democràtiques i que vol fer desaparèixer l’Estat del Benestar que tants esforços i tantes lluites ens ha costat. Demà no tiraré el meu vot a la paperera com diu CiU de Tivissa, no el tiraré per què votaré als que em convencen, als que m’il·lusionen, als que millor recullen les meves aspiracions d’un mon més just i millor.

Demà votaré a ICV-EUiA, votaré a les persones en qui diposito la meva confiança per a que facin sentir la veu de la ciutadania per davant dels agiotistes i dels mercats, per què els dies que s’aveïnen vénen amb fam endarrerida.

Demà votaré a l’Alba.

12 comentaris:

https://laviaaugusta.blogspot.com ha dit...

A casa meva també sé l'ha votat. Jo no, ja ho saps, però hi ha qui sí.
Una abraçada i surt a partir de dilluns.

Anònim ha dit...

He vist els resultats de Tivissa i fa esgarrifar la suma de la dreta. Com pot ser això?
Estan consolidats aquests fatxes al vostre poble, ja podeu picar pedra ja!

Anònim ha dit...

POS AU YA L'AS VOTAT ... I COM DIU CIU DE TIVISA LO TEU VOT ESTA A LA BASURA!
PER SER MAN DIT QUE LOS RACONS DE LA FABRICA DESDE ESTE DEMATI ESTAN MES LLUSTROSOS EN LO NOU ESCOMBRADO QUE TENEN ... NO?

Anònim ha dit...

Anònim anterior tu continua creien als de CIU, que mentida rere mentida et van pujant els impostos des del 2003.
Pel comentari que fas per finalitzar i amb el to que utilitzes ni et mereixes que et contesti. Tu també deus formar part d'aquesta colla que han segut capaços de portar la concòrdia i l'harmonia a aquest poble.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó anònim anterior. No solament ens han pujat els impostos, sinó que ens han obligat a pagar-ne de nous, ho la gent ja s'ha oblidat que ara hem de satisfer la plusvàlua. Hem patit un augment ens les taxes de l'escola bressol, en les de cementiri, increment del cos de l'aigua i com no l'impost de circulació, a més del increment de les taxes en el servei de piscina i pot-se em deixo alguna cosa més. Com poden fer aquestes afirmacions i quedàs tant amples?. Colla d'ambusterós.

Anònim ha dit...

O menteixen de categoria o al vostre poble sou tontos! Quatre anys mentint ... potser! Vuit anys mentint ... difícil! Dotze anys mentint ... au va home!
I per cert, que més voldria jo que pagar les taxes i els impostos que teniu a Tivissa, enlloc de les que pago a Barcelona, Móra d'Ebre i l'Ametlla de Mar!

Anònim ha dit...

Som tontos

Anònim ha dit...

ei, que menteixen de categoria de categoria, no t'ho pots imaginar.

Una cosa és que tu volguessis pagar les taxes de Tivissa, i l'altra que se'ns intenti enganyar i tinguin la poca vergonya d'escriure en un paper que no ens han pujat els Impostos.

Anònim ha dit...

Sí, es curiós el que passa a Tivissa i a la resta de Catalunya. Després del desgavell del govern catalanista i d'esquerres i vist les retallades de l'actual govern de la Generalitat, no entenc com ESCONS EN BLANC treu tants pocs vots.
El que tampoc s'entén és com és que amb la castanya del PSC, IC-V-EUiA tregui tant poc rèdit al conjunt de Catalunya. A Tivissa és una altra història degut a que la candidata és tivissana. Recordo que també va passar una cosa similar quan l'anterior alcalde es va presentar de reserva a unes eleccions (no recordo si autonòmiques o generals).
En fi, ens ho hem de fer mirar tots plegats i no caiguem en les desqualificacions fàcils ni banalitzem les paraules (fatxes!?).
Com ja he fet en altrs ocasions, felicitar i agrair a l'administrador del cartipàs per la possibilitat de poder debatre sobre tants temes.

Anònim ha dit...

A Tivissa es calla el que és vox populi a tota la Ribera. Sou especialistes en tapar, tapar i tapar.L´ajuntamnet no té diners, ja, ja...qui els deu tenir?????

Anònim ha dit...

Els banquers?? Els especuladors?? Si tu ets de la Ribera i els de la Ribera ho sabeu, doncs fes-nos veure la llum. Gràcies.

Anònim ha dit...

I parlant de banquers, especuladors i mitjans de comunicació untats. Per què els mitjans de comunicació de gran abast van estar gairebé 2 setmanes parlant de la cooperativa de l'Aldea i ningú dius res de les participacions perpètues que divereses entitatas financeres van endosar a particulars i que han entrampat els dineres de molta gent???? No, d'això no interessa parlar...