Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

7 de maig del 2011

INICIATIVA-ENTESA: Acte de presentació de candidatura



El passat dijous tenia lloc la presentació de la candidatura d’INICIATIVA-ENTESA.

Us volem transmetre un missatge d’esperança. Tenim les eines, tenim les persones i tenim l’empenta per canviar de direcció”.

Amb aquestes paraules, la candidata Mercè Bordera, explicava el tarannà de les persones que conformen la candidatura i a les que es va referir com “una peça imprescindible per al funcionament del nostre projecte”. Un projecte que és “la suma d’habilitats, valors i aptituds de cadascun de nosaltres”, va dir.

Una presentació de candidats horitzontal, es a dir, posant en valor, per un igual, el potencial de cada candidat i transmetent el missatge d’un grup cohesionat capacitat per governar l’ajuntament durant els pròxims quatre anys. Així, es referia als components de la llista com “un equip cohesionat on tot som iguals, on tots som necessaris per igual independentment dels que sortim escollits”.

La presentació va transcórrer de manera que, després de que un candidat explicava els motius que l’han dut a presentar-se a aquestes eleccions, feia la presentació d’un altre company fins acabar amb la intervenció del cap de llista Fermí Pallisé, que va cloure l’acte explicant el per què de concórrer a aquestes eleccions, els objectius a assolir i com INICIATIVA-ENTESA pretén desenvolupar el seu projecte polític, “no hi ha gestió municipal sense política ni política sense valors, hi nosaltres en tenim”, va expressar. I així plasmava tota una sèrie de valors transversals que estan presents en tot el seu projecte programàtic: eficàcia, transparència, participació, diàleg, qualitat democràtica, experiència, capacitat, coneixement, il·lusió, creativitat i responsabilitat.

6 comentaris:

Mirlo ha dit...

Aixi m'agrada, moltes gracies per penjar aquest video, Amable. Molta sort al equip vostre, presentantse amb tanta il.lusiò, creativitat, diversitat cohesiva i que la transparencia politica sigui sempre l'orientaciò principal. Endevant amb Tivissa!!!

Anònim ha dit...

ENHOTABONA INICIATIVA!

A sigut la presentació més propera de les tres que hem pogut veure.

Anims i força!

Anònim ha dit...

Com deia Jesulin:

IMPREEE--SSIONANTE

Anònim ha dit...

endavant! no existeix un altre equip unit com valtros! sempre sou coherents amb los vostres principis! ànims! molta sort!

Anònim ha dit...

De la presentació de CIU, no cal parlar-ne, però la d'ERC, sembla que solament es presenti una sola persona.

Anònim ha dit...

No deixeu de treballar mai, em de seguir endavant. Quan aquesta gent ho hagi malmetut tot, hi haurà d'haver gent preparada, siguiu valtros o uns altres, però que tindrà molta feina per aixecar-ho tot una altra vegada.

Contra la demagògia, la mentida, els vots comprats, favors que s'hauran de pagar tota la vida, farà falta resistència.