Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 de gener del 2009

PART VIII: de l’argument de la legalitat a la legalitat de l’argument

En el mateix Plenari del 4 de desembre de 2008 en que s’acordava la resolució de la concessió de l’equipament turístic, també s’aprovava la finalització de la concessió.

En aquest punt, Iniciativa-EPM remarcava que la manca de resposta a les seves sol·licituds d’informació referents a l’equipament eren quelcom més del que inicialment havien entès com una mala praxi doncs, referint-se a la sentencia del TSJC en que es concreta l’existència d’un maridatge econòmic entre l’Ajuntament i el concessionari, va dir “ara ho comencem a entendre tot”. Finalitzava recordant a l’equip de govern que demanarien un Ple extraordinari per discutir sobre aquest afer i demanar les responsabilitats pertinents “a qui pertoqui”.

Amb aquest vídeo finalitza un “primer lliurament” sobre la saga de l’equipament turístic. Història feixuga que, com els bards, he contat, que s’inicià amb seductors cants de sirena, que esdevé un mal són i que augura un pitjor desenllaç.

Vuitena part



Per saber més

- Es resol la concessió de l’equipament turístic