Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

26 de setembre del 2008

Tempus fugit

S’ha acabat l’estiu. Tot just el dilluns a les 15:44 h. tenia lloc l’equinocci de tardor i entravem oficialment en una nova estació. Deixem endarrere vacances, sol, platja, dies eterns i curtes nits de festa.

També ens ha quedat al darrere el sopar de barri que varem dur a terme els carrers de la zona de d’urbanització de la S.O. el passat dia 10 de setembre.

El sopar no va estar exempt de les adversitats pròpies del canvi d’estació, doncs un sobtat xàfec ens obligà a desmuntar la “paradeta” i emplaçar taules i cadires al garatge de la Maria Montes que amablement va oferir al veïnat per tal de poder celebrar l’esdeveniment.

Aquí podeu veure el vídeo del sopar que l’Angel Mendez m’ha passat i amb el que m’he permès la llicencia de fer aquest muntatge.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

amable no hi ha manera de poder veure el sopar del dia 10 com o puc fer petonsssssssssssss

Amable Pallisé ha dit...

Ves a aquesta adreça del YouTube:
http://es.youtube.com/watch?v=ntZ-yLMhnso
El que passa es que costa de descarregar suposo que per que vaig pujar el video en un format comprimit. Deixa'l descarregar pacientment, amb les interrupcions corresponents i despres, el tornes a visualitzar de nou sense interrupcions.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

salutacions maresmenques! endavant!