Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

16 de juliol del 2008

I amb l’aval ens hem quedat

Si, amb un pagaré sense fondos i sense els 180.000 € que l’equip de govern de CIU de l’Ajuntament de Tivissa va entregar al concessionari del camping-alberg per a que dugués a terme les obres pertinents per tal de tenir la piscina coberta i climatitzada.

Unes obres que havien d’estar acabades abans de finalitzar el 2007 i que després, l’equip de gover, va allargar-li al concessionari el plaç fins al maig del 2008 a canvi de que aquest aportés un aval o pagaré com a garantia en cas d’incompliment.

Doncs bé, el plaç ha vençut, la piscina no està ni coberta ni climatitzada i la ciutadania de Tivissa ens hem quedat amb 180.000 € menys a les nostres arques municipals.

Ara ja, l’equip de govern, ni pot culpabilitzar del retard en les obres al contenciós administratiu que Iniciativa-EPM va posar en el seu moment i al que imputaven el retard en les obres, ni crec que tingui temps per fer-ho. Estan massa ocupats en recuperar la concessió obrin expedients de rescat que es transmuten en un expedients d’extinció de la concessió, massa ocupats fent decrets d’alcaldia i contestant al•legacions del concessionari que parlen, fins i tot, de signatures falsificades. Massa ocupats en “desfacer entuertos”, greuges de difícil solució que auguren més despeses econòmiques per les nostres arques municipals.

En l’apartat de precs i preguntes del Plenari del 30/06/2008, els grups a l’oposició d’Iniciativa-EPM i ERC, en la seva tasca de control i fiscalització de l’equip de govern, van fer-li tot un seguit de preguntes sobre “l’afer” del camping-alberg i piscines municipals.

Preguntes realitzades per Iniciativa-EPM:




Preguntes realitzades per ERC:



Per saber més:

El Sr. Sitges té els euros I l’Ajuntament té l’aval.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quin escàndol 180.000 euros!!!!

ara ja ho podem "entendre" tot; la pujada de la guarderia, el del cotxe, cementiri, tràmits administratius, 10 euros per un concert jove, i es va rumorejant que també en seran 10 per cada nit de ball...

per a crisi, la de l'Ajuntament de Tivissa...la llàstima és que els pagarem tots aquests 180.000 euros.

la història d'amor entre el Sr. Sitges i l'Alcalde ha acabat com aquella de "se nos acabó el amor de tanto usarlo"...i les despeses del divorci a càrrec nostre, clar!

estic realment indignat!

Anònim ha dit...

penso que aquets diners tambe corresponen a La Serra , o es que naltros no pagem tambe els impostos, l'ibi s'apujat els guals tambe, que mes pujara, perque la HONRRADEÇA veig que no puja colla de trepes, on son els diners,a s'me olvidava la nova plusvalua, es te que teni cara sr ALCALDE. APA ADEU