Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

13 de juliol del 2008

Conveni amb Telefónica Moviles Espanya

En el Ple del 30 de juny, es va passar a l’aprovació d’un nou conveni amb Telefónica Moviles Espanya donat el canvi d’ubicació de l’antena que la companyia té previst instal·lar al nucli de Darmós, motiu pel qual es va aprovar un conveni en el seu dia. Segons explicà el portaveu de CIU, Telefònica considerava ara més adient la ubicació de l’antena junt al dipòsit municipal d’aigua enlloc d’on l’havia previst inicialment.

Iniciativa-EPM va expressar, en la línia del que ja manifestà en el Plenari del 21/12/2007, que “es una llàstima que una instal·lació no la puguin fer servir tots els demés”, cosa que podria ocasionar la creació d’instal·lacions “a diestro i siniestro”, va dir.

ERC va manifestar la importància que té el fet de fer els convenis “ben estipulats” per a que en un futur sigui “més fàcil fer arribar tota una sèrie de serveis que vindran” en referència a les noves tecnologies i va afegir el fet de que “crec que estan perdent oportunitats”.

El conveni quedà aprovat amb els vots a favor de CIU, AISA-FIC i ERC i els vots en contra d’Iniciativa-EPM.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pero on volen posar l'antena???
a darmos o a la Serra, perque en este ultim poble estem mancats de cobertura sabeu tivisans, i mancas de moltes mes coses, com la banda ampla ¿ aixo per a cuan????algu m'ho podria explicar, igual tu amable,que ho saps tot jjejejjjeej

Amable Pallisé ha dit...

L'antena a la que fan referència en aquest punt del Plenari correspon a la que va ubicada a Darmós (si no m'he malentés).
Pel demés "Jo només sé que no sé res", "A bon entenedor poques paraules falten", "Pels seus actes els coneixereu", "La questió a la vida no es saber molt, si no oblidar-se de poc", jejejejeje.
I a més m'he enterat que també s'heu quedat sense transport a Mora, no? Llastima que CIU no aprovés la moció on es demanaba l'adquisició d'un bus per fer el transport tivissa-La Serra- Darmós-Mores.

Anònim ha dit...

si es veritat amable s'han quedat sense transport, quina peneta, pero que esperabes del Sr Margalef
a & euros puja y baixa????'una mica car no?
yo tambe se que no se res, pero se molt saps,a mes nalttros tenin cotxe jjejejeejjeejejej a mes no diu la Sra LURDES que no hi han diners ESCABROS de veritat amable adeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu