Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

21 d’octubre del 2007

S'aproven els comptes generals del 2005


En el passat ple ordinari de l’Ajuntament de Tivissa celebrat el dia 28 de setembre és van aprovar els comptes generals de l’exercici 2005. Van ser aprovats amb els 4 vots de CiU que va votar a favor, els 3 vots en contra d’ Iniciativa-EPM que va votar en contra i el vot d’ERC i el d’AISA-FIC que es van abstenir. Iniciativa-EPM va posar en evidencia a l’equip de govern recordant-los-hi que “el que ara pertoca aprovar son els comptes generals del 2006, això vol dir que portem un any de retard”, van manifestar, tot recalcant el fet de que el mes d’octubre finalitza el termini per presentar els comptes del 2006 i subratllant el fet que “sempre portem un retard extraordinari”. CiU va justificar el retard al·legant el canvi en el programa informàtic que s’utilitza per presentar els comptes a la Sindicatura de Comptes i ja va adelantar que tampoc els del 2006 es podrien presentar per estar l’aplicació informàtica en període de prova.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

i el que portarem de retard am este poble si domes toqueu los collons

Anònim ha dit...

http://pantoni.blogspot.com/



je,je

Anònim ha dit...

pantoni va malament d'entrades?

a paco, paquito, paco: serà la última vegada que hem dirigeixi a tu, perquè veus el què et deia...

no escoltes...

abans a la revista hi escrivia tothom qui ho volia i no cal més arguments, només cal que l'agafis, si no te l'ha compraves ves a la biblioteca, hi són totes.

l'aigua va més cara perquè s'ha privatitzat, o és que aquàlia és altruista?

la societat? ho sento, si vols que t'argumenti alguna cosa explica't millor perquè no t'he entés.

el wifi no va bé, dit per tècnics i usuaris.

que hem defenses a les superdotades...lo dels coneixements bàsics...aqí m'has matat paco, aquí m'has matat...(mira que encara ric)

lo de la cella, hi ha testimonis de que no...quan jo et dic que hi ha testimonis que sí no hem creus, que he de fer més?

què hem queda més? el carrer sant blai...alguna cosa hauria de fer-hi l'ajuntament, un carrer és de tots, per començar hauriem de saber quant es paga per ocupar-lo. i al ple li van preguntar i no va voler contestar...


ja està paco?


ho veus...tornem a estar igual, l'amable argumenta, que argumentaràs, diu que els comptes de l'ajuntament van amb retràs...i qui té la culpa?

paco???



l'OPOSICIÓ, home!

Anònim ha dit...

El senyor amable ho argumenta des del seu punt de vista. Particularment, no crec que aquests arguments siguin parcials.
Realment, crec que pocs comentaris dels que existeixen en aquest blog ho son (sempre hi ha excepcions).
Aqui, cada loco con su tema, i cadascu es creu aqui li convé.

Anònim ha dit...

va per l'anonim del dia 22 a les 00:32
et dono la raó en tot lo que as dit menos en una cosa, que el carrer sigui de tots. Com ja as pogut veure LA CALLE ES MIA et sona la frase? l’unic que si hauria d’afegir es I DE MIS AMIGUETES i ademes seguramen que ni saps ni sabras mai ni quan ocupa ni si es cobra

Anònim ha dit...

aiii que aixo no u pasarem....ç



jejejejeje

Anònim ha dit...

estic d'acord en que cadascú argumenta des del seu punt de vista. però el tema que en ocupa avui "s'aproven els comtpes generals del 2005", crec que de punt de vista només n'hi ha un, que s'aproven els del 2005, i no els que toquen.

i així amb molts altres temes.

que el bloc de l'amable té color? i tant! per això és el bloc de l'amable.

però hi ha coses, moltes, que no tenen color; literalment, perquè sí existeien coses que són blanques o negres. metafòricament, perquè les argumentacions de l'amable mai es fonamenten en l'odi i l'insult.

Anònim ha dit...

Que abans com anava el tema, tot al dia suposo?

Arsen Lupin ha dit...

El que està clar es que al setembre del 2007 s'aproven els pressupostos del 2005! Penso que poca cosa mes se pot dir domes que anem a esentes i redolons

Anònim ha dit...

Les coses es fan amb retard, xo ja sebm tots perque.

Anònim ha dit...

Erre que erre en tirar la culpa als demés. El retard be motivat perquè les coses s'han de fer dues vegades, la primera malament i per tant s'ha de rectificar, esperem que a la segona no hi hagi una tercera. Agafeu els manuals o les lleis.

Anònim ha dit...

si es veritat al govern passat varem arribar a la 24ena.


paco

Anònim ha dit...

Sr. Paco tu quant no tens arguments, totes les puses fora i la culpa als demes. Tant de parlar d'abans, d'abans vols que parlem de molt abans.

Anònim ha dit...

Jo opino que el SR. Paco no dona la culpa als demes, sinò el que fa es recordar, ja que molt criticar a l'actual govern i abans era lo mateix i fins i tot pitjor. I segurament que moltes de les persones que aqui critiquen tenen o tenien alguna relació amb l'equip de govern passat.

Anònim ha dit...

Mira anonim anterior, jo nomes diria Paco a seques, perque de Sr. res de res ... “por sus actos lo conoceréis” . Ademes deixem que et digui que paco de memoria la justa o millor dit ni la justa perque sembla mes que patixi les secueles d’un ictus i tingui afectats el lòbul frontal i temporal, sobretot aquest ultim.

Anònim ha dit...

perdona que et digui, pero de la manera que estas parlant tampoc sembles molt sr o sra.

Anònim ha dit...

com tot el que es feia abans


paco

Anònim ha dit...

Paco estàs ratllat. Plega que encara pendràs malt.