Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

17 de setembre del 2007

Imatges pel record


Finalment he pujat un resum del ple extraordinari que va tenir lloc el passat divendres dia 14 on es va aprovar per majoria absoluta la retirada de l’avantprojecte de POUM de Tivissa.

En aquest vídeo hi podeu veure les intervencions dels grups AISA-FIC i d’ERC pels seus respectius portaveus Lourdes Pena i Jaume Pallisé.



En aquest, les intervencions de Fermí Pallisé i Santiago Samarra per d’Iniciativa-EPM i CIU respectivament.

41 comentaris:

Arsen Lupin ha dit...

A mi i a d'altres si que ens van arribar missatges al movil i no deient precissament això. Endevineu qui m'el va enviar? VIST I COMPROVAT!!

Anònim ha dit...

A mi també me'l van enviar i al·lucinarieu que me'l va enviar. També vist i comprovat.

Anònim ha dit...

si hi ficava jordi jardi dubto que ell ho envies nomes us dic que hi ha un programa informatic per el qual aixo es pot fer res mes

paco

Anònim ha dit...

Es lamentable com fins i tot s'utilitza la tecnologia per fotre, s'ha de ser CABRO!! en aquesta vida no es pot ser així!! Despres la gent es pregunta pq la gent passa de la politica!! Tots los politics del poble foten pena!! (i els altres tambe) Pero aixo dels SMS ja passa de taca d'oli!! Com esta el personal!!! No puc entendre com la gent jove es segueix involucran amb aquests projectes d'intent de democracia!! Maleit joc de les cadires estupid!!!

Anònim ha dit...

a vore! un moment!

no hi posava jordi jardí, ERA EL MOBIL DE JORDI JARDÍ! comprovat!
contestava ell!!!!

això no és cap programa informàtic!

Anònim ha dit...

algu hem pot explicar que es aquesta historia del movil? ho sento pero no se de que va.
he pogut deduir per els escrits k en jordi jardi va enviar missatges a movils dient que sa anulat el poum. Pero ho trbo una tonteria meu podeu explicar. Merci

Anònim ha dit...

Resulta que algun gracios utilitzava desde una web un servei d'enviament de SMS on pots posar el remiten del qui l'envia! La gracia es dir qualsevol burrada i posar el remiten de per exemple Jordi Jardi!!(o en el seu defecte el seu numero de mobil). Tot plegat es molt retorçat!!!

Anònim ha dit...

El que deia el sms el senyor Jordi Jardí no ho va poder escriure. Es incoherent.

Anònim ha dit...

Això es moolt greu, com una persona amb cap i peus i una miqueta de cervell pot fer aquestes coses.

Anònim ha dit...

N'ha fet tantes de tonteries, que tot és creible, au, seguiu disculpant-lo, que se'n fareu un fart.

Anònim ha dit...

Esteu dient que a través d'una web i un servei SMS, és pot fer tot això, perdoneu la meva ingnorància, però no m'ho crec. SI !!! tot és molt caragolat. Aquest senyor té resposta per a tot, al final ens desxifrarà lo indesxifable. Voleu dir que la terra no és quadrada.

Anònim ha dit...

això ja és el colmo...

li donen la raó quan el TONGO dels treballadors, quan acusa per lo dels anònims, quan pega a un NEN i ho veu una trentena de persones...

i ara ens hem d'empassar que ha sigut un programa informàtic???

per favor senyors, que arriba un punt que es defensar lo indefensable...

la meva teoria és que el senyor alcalde en una d'aquelles rampallades que tots coneixem, va agafar el seu mòbil, va volguer enviar missatges en número oculto (perquè ja es sap que l'oposició és molt dolenta) i li va sortir malament...doncs va apareixer el seu número!

la cara de la gent quan els hi dius... "mira és que l'alcalde del meu poble..."

és penós...

Anònim ha dit...

EI !!
Lo mes important per mi no es que l'oposició s'hagi posat d'acord per retirar l'avenç del POUM, lo mes important van aprovar com i de quina manera s'ha de fer el proper POUM.
(Que n'aprenguin !! Sobretot S.S.)

Anònim ha dit...

Jo tinc un amic que es va baixar un programa informatic de la web mol interesan. En aquest programa va posar el seu DNI, el nom de l'Entitat Bancaria, el Nº de compte i despues va marcar una xifra de nou digits. Al cap d'un minut el van trucar del seu banc comunicant-li que li havien fet un ingres de 999.999.999 euros, tal i com ho sentiu!!!!!!
Es que avui en dia aixo de la informatica fa maravilles. Veigueu paco i l'altre anonim, a vore si s'el podeu descarregar!!

Anònim ha dit...

anonim 14:45

no siguis babau!!
una cosa no treu l'altra, a mi em varen enviar un power point de conejitas de playboy que si el reenviava a 12 persones sortirien les conejitas i em farien una fel.lació!!
no siguis tant ximple!!

Anònim ha dit...

No siguis incredul i proveu que igual tens una sobresa i et passa el mateix, jo ho provare, sembla diner fàcil.

Amable Pallisé ha dit...

Molt ben vingut Arseni Lupin!!
Me’n alegro molt de que algú per primera vegada s’hagi enregistrat amb un compte. Encara que t’amaguis sota un pseudònim, ja no es el mateix que parlar amb un anònim i, com a mínim, es un primer pas de cara a acabar signant amb nom i cognoms.
Enhorabona i gràcies per la teva participació.

Anònim ha dit...

"Soy el Charro Mexicano
el orgullo de mi patria
y emblema de mi nación;
Calzo botín de una pieza
pantalon cachiruliado
con espuelas de Amozoc.
Uso chaqueta bordada
mi sombrero galoneado
y sarape tricolor;
mi pistola pavonada
botonadura plateada
orgullo de tradición"
DEDICADA AL AMABLE

Anònim ha dit...

Pregunteu-ho a professionals de l'Informatica, pero no de pacotilla, i sabreu la veritat.

Anònim ha dit...

la veritat es que es pot fer, es tan facil com buscar una mica pel mon web!! si em dones el teu numero t'autoenvio un missatge dient el que tu vulguis!!

Anònim ha dit...

Entra a www.2lleida.net.
Clica SmS-virtual.
Descarrega:movilSMSvirtual.exe i instal.la'l.
Obre'l i envia l'sms que vulguis a qui vulguis i posant el número de remitent que vulguis. Si el receptor té el número de remitent guardat li sortirà a la pantalla com si l'hagues enviat aquest darrer.
Tot gratuït i sense identificar-se!
Ara podeu seguir opinant, però amb més coneixement de causa.

Anònim ha dit...

Doncs molt bé que es pugui fer això però escolteu: si no ho ha escrit Jordi Jardí,el qui s'ho ha inventat hauria simulat ser l'alcalde no? pq de remitent ha posat a Jardí, en canvi a fet veure que era la oposició i se li ha escapat al remitent que era ell. No hi ha volta de full!!!
A sant de què algú s'ha de fer passar per Jardí deixant-se malament a ell mateix????

Anònim ha dit...

Anònim de les 12:41, no t'escarrassis en donar més explicacions, que molts sabem com això funciona. No cal que li treguis més les castanyes del foc. Ell tira la pedra i la feina que teniu per tapar el forat.

Arsen Lupin ha dit...

Gracies administrador.

Anònim ha dit...

Lo cop de puny no va ser un cop de puny, l’ull an realitat no era un ull, maria santísima que u va veure anaven colocats i van tindré una alucinacio colectiva.
Us explicare com va anar.
Mitjançant un programa informatic l’oposició va configurar una tivissa virtual, despues va crear los personatges amb agressor, agredit i public en general. Seguidament se va crear un guió i despues nomes va calgue que los ajuntes tots a la surtida del ball i clar, va passar lo mateix que hagues passat a la vida real amb los resultats que tots ja sabem. La diferencia poro es que lo public que u va veure se van surtir del guio i l’agredit se va equivocar i saltanse unes quantes pagines del guió va interpretar per error lo paper que li tocava fer al dolent de la pelicula. Hu sigui que no vaiguiu dient lo que no es!
I ni siguiu tan increduls que aixo se pot fer i si no entreu a la siguent adreça de la web i comproveu valtros mateixos: http://www.secondlifespain.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Anònim ha dit...

Yo escogí la esclavitud
de Valentín González es un documento histórico de primera magnitud. Pero es mucho más: aúna la denuncia política con la trepidante novela de aventuras y el testimonio sobrecogedor de aquel que ha contemplado el rostro desnudo del socialismo.


“He querido vivir para dar a conocer al mundo la verdad sobre el infierno soviético.”
Valentín González y González, alias El Campesino, nace en Malcocinado, Extremadura, en 1904. Hijo de jornalero anarquista, minero a los ocho años, arriero, fugitivo de la Guardia Civil, desertor de La Legión y miembro del PCE, al estallar de la guerra civil se alista en el V Regimiento del ejército republicano, donde asciende rápidamente hasta teniente-coronel.

Amable Pallisé ha dit...

Gracies pel “corrido” anònim del dia 20 a les 23:00
Interessat per la lectura m’he assabentat del seguent:
La paraula Charro, a Mèxic vol dir genet i també és el gentilici (a més de Salmantino/na) dels que son de Salamanca, des de on és va exportar a Mexic. Els Charros venen a ser els vaquers que tenen la missió de cuidar els ramats de vaques. Als EE.UU. serien els cowboys o els gauchos a l’Argentina. No confondre amb els mariachis.
El “botin de una pieza” es això, uns botins o bota curta feta d’una sola peça i que han d’anar a joc amb el color del cinturó, les fundes de la pistola i la navalla.
El “pantalon cachiruliado” és aquell que du adorns combinació de pells suaus i flexibles tallades minuciosa i artesanalment.
Les “espuelas de Amozoc” son els esperons de metall que és subjecten als “botins” per esperonar al cavall. Amozoc és un municipi que es troba a la part central de l’estat de Puebla (Mèxic) on els esperons que allí s’hi fabriquen mantenint el disseny àrab i espanyol, segons el refrany popular mexicà: “cuyo pavón no borra el tiempo, ni el andar maltrata…”
La “chaqueta bordada” porta filigranes bordades que l’adornen.
El “sombrero galoneado” és el tipic barret mexicà que estem acostumats a veure amb “galón” o ribet que pot ser de cuiro o bordat en or o plata segons si és per una ocasió o per un altra.
El “sarape o zarape” és un teixit, generalment de cotó o llana, d’uns 1,20 m. d’ample per 2,40 m. de llarg i que pot tenir o no una obertura per passar-hi el cap i ser utilitzat com a ponxo o col·locat sobre l’ombro. Teixit seguin la tècnica de la tapisseria, du motius decoratius de petits elements repetitius, generalment rombes, triangles i ovals amb un element central que queda a l’esquena.
La “pistola pavonada” és la que està tractada amb una capa superficial d’òxid abrillantat per a millorar el seu aspecte i evitar que s’oxidi.
La “botonadura plateada” fa referencia al joc de botons de plata del vestit.

I buscant, buscant tot això, he trobat aquest refrany mexicà propi de la charreria que m’ha agradat: “Al que se deja, lo ensillan, al que lo ensillan lo montan.”

Aqui el charro mejicano

Anònim ha dit...

bé company, només et deixo el comentari per a saludar-te ja que veig que tens el tema una mica engresgat i participat.

Salut!

Anònim ha dit...

no si,si es un progrrama informatic ILEGALque serveix per aixo es molt facil feu o aixo m' han dit dubto que jordi jardi ho hagi enviat res mes, pero jo sospitaria una mica.


paco

Anònim ha dit...

Venga Paco tire't de la moto, creus que ho ha fet o ho sospités. Està més clar que l'aigua i no li donis més toms. És capaç d'això i molt més.

Anònim ha dit...

per quin motiu ell ho havia d enviar a gent que no s'hi feia es estrany per que els i havia d enviar per que es ruc ? u dubto


paco

Anònim ha dit...

Perquè aquest home quan li puja la bullida es descontrola.

Anònim ha dit...

Dedicat a l'anònim del dia 20 a les 23 hores:

La cucaracha, la cucaracha ya no puede caminar, porque no tiene porque le falta la patita de atrás.

Anònim ha dit...

Mestre desde el 17 de Set que no actualitzes lo bloc!! havere si al final mos haurem de creure que l'unic motiu de la legislatura era fer fora el POUM i no fotre ni golpe lo resto d'esta! Ara ve quan mos hau d'explicar les vostres grans idees! Per al progres i evolucio del poble!! espero que no sigui un camping II, la batalla de los zoombies continua!!

gima ha dit...

averem que fem

Anònim ha dit...

CAMING II = SEGON CUNYAT I TROPA ??

Anònim ha dit...

Si lo POUM ells mateixos se lo guisaron y se lo comieron, tots sols.

Anònim ha dit...

Sembleu els sociates enviant miss el 11-m per marejar la perdiu... Els comunistes utilitzaven molt bé això de la contrainformació durant la guerra. Encara que aquesta es de un nivell molt baix... Quan va esclatar la guerra a Madrid deien que les monjes envenenaven nens republicans amb carmels envenenats...

Anònim ha dit...

CAMING II = SEGON CUNYAT I TROPA ??

no ho entenc?!

Anònim ha dit...

Recepció camping.
Esperant que surti l'Eva.
I surt l'Adan.

¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?¿?

L'Eva? Al carrer.
L'Adan? Cunyat de l'alcalde.

Anònim ha dit...

aixo d endossar els traballadors parents era tipic de fermi


paco