Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

28 de maig del 2007

Resultat electoral a Tivissa.

Ahir diumenge van tenir lloc les eleccions municipals també a Tivissa amb un alt índex de participació que és xifra en un 88,1%, la qual cosa ja és habitual en el nostre municipi doncs, d’ençà de les primeres eleccions democràtiques del 1979 en que la participació va ser del 56,1%, el percentatge de participació des de l’any 1983 fins avui ha oscil·lat entre el 70,3% i l’actual 88,1% (1983: 70,3%; 1987: 79,9%; 1991: 75,8%; 1995: 83%; 1999: 85%; 2003: 87,8%; 2007: 88,1%).

Del resultat dels comicis cal destacar dos fets importants com son l’aparició d’ERC a l’escenari polític municipal amb 1 regidor i la pèrdua de la majoria absoluta de CIU que és queda amb 4 regidors/es del 5 que tenia.



Llei d'hondt

Per tant, els regidors/es elegibles que entraran a formar part del nou consistori son:

Jordi Jardí Pinyol (CIU)

Santiago Borràs Vernet (CIU)

Santiago Samarra Fandos (CIU)

Marta Paniagua Puigbert (CIU)

Fermí Pallisé Martín (Iniciativa-EPM)

Alba Benedicto Pentinat (Iniciativa-EPM)

Joan Pere Vernet Cedó (Iniciativa-EPM)

Jaume Pallisé Ariño (ERC)

Maria Lourdes Pena Pascual (FIC)

66 comentaris:

Anònim ha dit...

la veritat no m'esperava aquests resultats, si més no, esperava un regidor més d'erc. I ara aguantar 4 anys més a l'alcalde que anirà a saco..pff com acavarà el poble

Anònim ha dit...

encara es pot pactar!! i canviar l'escenari!! si convé, l'alcalde de la Serra, si més no segur que serà millor que la purria que hi ha ara!!

Anònim ha dit...

Ara si cal a pactar amb lo dimoni!! i fer fora aquets ditxós POUM que s'han tret de la màniga, amb el que tan sols aconseguiran dur al fracàs "un Poble antic de la Catalunya Nova".
FORA L'ESPECULACIÓ I LA RANCÚNIA.
Tots a una per no haver de suportar quatre anys més de "macroprojectes" i de mal viure entre ciutadans.
Que ho facin com vulguin però hauria d'anar al carrer ( a veure com li senta perdre el lloc de treball , ell que és expert en fer fora a la gent de la seua feina!!)
Serà llastimós si quatre anys més hem de suportar el mal ambient que ell i els "cegs" que l'acompanyen han creat!!
Qué Déu ens guardi a tots!!

Anònim ha dit...

Ara és l'hora de TRIPARTIT a Tivissa!! a Catalunya no li va tan malament!!
I si convé ALCALDESSA de la SERRA i tot!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

hahaha!! i tant! jo voto pel tripartit! més val un govern de tres partits d'esquerres que un sol de dretes!! lo important és fotre fora als interessats, que no saben fer política.

Anònim ha dit...

Aquí està el talant "democràtic" de les esquerres, que seríen capaços de pactar amb el dimoni per mantenir-se al poder, sense respectar la VOLUNTAT DEL POBLE ni LA LLISTA MES VOTADA que ha estat la de CIU. Us falta cultura democràtica i aceptar els resultats, que ha votat tot el poble.

Anònim ha dit...

el que ens passa es que no volem un alcalde que va a saco amb els treballadors, tivissans que no son dels seus i que pega a nens menors!! tripartit ja, fermin, jaume, i lourdes, siusplau feu-ho per evitar menjar-nos 4anys mes de politica incontrolada del sr jardi i la seva trupe. I pactar al maxim, alcalde qui sigui i despres ja es veura teniu 4 anys per demostrar el que sabeu fer.

Anònim ha dit...

com pot ser que esborreu comentaris, que no son del vostre agrat??? Vosaltres voleu democràcia...ja ja ja. No em facis reiure amable!

Anònim ha dit...

Llibertat d'expressió no??

Si has de borrar coses, sr. no cal que tinguis pagina.

Anònim ha dit...

Els vostres comentaris, senyors ICV, em recorden els dels militars de la transició justificant un cop d'estat pel bé de tot el país, per causa major. Sembla que no us sentíu el que dieu ni que us importi el que ha votat la gran majoria dels vostres veins.

Anònim ha dit...

los que apolleu a fermin si que esteu cecs!

Anònim ha dit...

i perquè serà que des de que icv ha perdut el govern el poble està tan crispat? potser perquè després de 4 anys encara no heu pogut acceptar que el poble s'ha cansat de vosaltres i vol una alternativa? au va, feu el favor de que no us dolgui tan la butxaca i deixeu de ficar mala malor al poble! I accepteu d'una vegada que heu perdut! que ja sembleu el PP a nivell espanyol!!!
I si a aquestes eleccions ciu ha tornat a ser la llista més votada, potser seria hora de que us adonessiu que molta gent prefereix un altre govern i no el vostre tan "familiar".

Anònim ha dit...

JO ACCEPTARIA A JORDI I LA SEVA GENT SI FOSSIN LEGALS I DEFENSSESSIN ELS INTERESSOS DE TOTA, TOTA LA GENT DEL POBLE PERO HA DEMOSTRAT DURANT 4 ANYS KE EL KE LI IMPORTA ES ELL I LA SEVA BUTXACA ELS KE HEU VOTAT A JORDI NO ESTEU CECS, CLARISSIM, EL KE SOU ES UNA COLLA D'ESPECULADORS KE US HAN PROMETUT LLOCS DE TREBALL, UNA PART DE PASTIS AL GOLF I TOTA CLASSE DE PROMESES INIMAGINABLES, PERTANT US LA SUA TRES VEGADES KE EL POBLE D'AKI A X TEMPS TINGUI UNA MACROURBANITZACIÓ, UN CAMP DE GOLF, TOT PRIVATITZAT, ETC ETC, EL KE US VA ES LA BUTXACA TANT US FOT KE TIVISSA ES CONVERTEIXI EN DOS POBLES EL DE LA GENT KE HI VIU I EL DE LA GENT DE CAP DE SETMANA KE NO APORTA RES NOMES EXIGEIX I DESGASTA ELS POCS RECURSOS NATURALS KE ENS KEDEN, SI AIXO ES LA VOLUNTAT DEL POBLE ENDAVANT KE US APROFITI

Anònim ha dit...

REFLEXIO
KE HA PASSAT AMB L'ALCALDE DE GINESTAR? AL CARRER!!!!!!!!!
KE HA PASSAT AMB L'ALCALDE DE TIVISSA? NO AL CARRER!!!!!!!!!
SE N'ADONEU DELS INTERESSOS I EL TARANNA DE LA GENT D'AKEST POBLE?
A UN ALTRE POBLE PATADA I AL CARRER ,
AKI TOT LO MES "BO" HI FA DURADA
KINA PENA

Anònim ha dit...

i tan que tot el mes bo i fa durada! només cal que mireu qui hi va estar 24 anys...

Anònim ha dit...

quina vergoña gent icv, es ara cuan us enrecordeu de la gent que vivim a la serra,que passa que durant 24 anys no existit, o es que ha surtit com un xampiño ara fa 4 anys.

Reflexioneu el poble ha parlat i el que heu de fer es cambia el candidat que teniu, que ja esta desgastat, encara que al Sr.Fermí li mou un sol interes, poder estar 4 anys mes a la poltrona i aixi poder cobrar una paga vitalicia.

Anònim ha dit...

ja us val tornareu a tindre al loco de jardi altre cop.x aixo tan merde estis dies? esteu tots igual a tivissa.

Anònim ha dit...

Jo com a pare d'un menor, no ser com donar resposta a una série de preguntes. Pare com un home que va pegant a la gent, perquè jo ho vaig veure, la gent continua confiant en ell ?. Si les persones adultes no donem exemple no podem exigir dels nostres fills el que no aprenen de naltros.

Anònim ha dit...

Espero que els pactes puguin treure del davant un personatge d'aquestes característiques. Uns pares molt preocupats.

Anònim ha dit...

Ja sabeu qui es la SEÑORA ALCALDESA de la serra, jjajajaaj radical com ella sola, val que no sen fieu.

Anònim ha dit...

i de alcaldesa res de res REGIDORA i va que chuta, que mes voldria ella que manar i tenir la paella pel manec jo men ric jaajajajajajajaj

Anònim ha dit...

i mira que nes de guapa la pobra es pensa molt llesta, pero feina tindra a sapiger porta lo poble juaaaaaaaaaaaaaa

Anònim ha dit...

au calleu tots que jardi i jaume ja han pactat.

Anònim ha dit...

No vec quin mal pot donar al poble un camp de golf. Ben aprop de Tivissa n'hi ha un de petit i molts diners que dóna al municipi i bons turistes que hi venen. Un camp de golf, com l'exemple d'abans, no té perque destruir el paisatge, i pot aportar turisme, que deixa diners, que crea llocs de treball, que crea nous comerços, que aporten dinamisme a l'economia local. Sembla que vulgueu només un poble de postal de gent que viu de collir olives o d'anar a treballar al polígon de Móra la Nova.

Anònim ha dit...

Vols un camp de golf? Doncs que te'l fotin a teua casa, i a la teua finca ( si en tens , es clar!!) A veure si diries lo mateix si fossis pagès i visquessis de la terra!! VENUTS que sou una colla de VENUTS!!!

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que el golf crearà bastants aspectes negatius:
Primer de tot, especulació per part de l'equip de govern de CIU (tal i com hem vist en els casos de Andratx etc, golf --> construcció de vivendes-->%diners a la butxaca de l'alcalde-->llocs de treball pels seus col.laboradors (no en funció dels mèrits de cadascú, es a dir fent un procés de selecció sense cap mena d' "endoll")-->menys tranquil.litat al poble etc. I que et penses que aniran a comprar a les botigues del poble, doncs no ho crec pq aquesta gent tendeix a comprar en grans superfícies. A més ja tenim 2 golfs a la vora de Tivissa, pq un altre. Es com el tema de la piscina coberta, qui la farà servir? els de tivissa? jo crec que més aviat la gent del càmping no?I per cert aquests del càmping, a qui han donat un contracte per no sé quants anys són uns morosos!!!
Vists els resultats d'aquestes eleccions crec que Tivissa està bastant malalta. No puc entendre que gent de "missa" defensin un alcalde que pega a menors d'edat. I no puc entendre que el Sr. Jardí es dediqui a pagar a gent pq facin de testimonis conforme ell no va pegar a ningú!!! o prometi llocs de treball si el voten.

Que n'ets tivissa,
un poble sa
damunt un cim de cases fortes
envoltat de verdes hortes
i uns bons fills per treballar!!

Això era el meu lema (del llibre de Tivissa), que queda de tot plegat, actualment? Reflexioneu!!

Anònim ha dit...

¡Au ba! que de pagesos ya no en queden a tivissa

Anònim ha dit...

Patètic el rollo este de "sóc pagés i vull viure de la terra". Segur que els pagesos estàn bojos per a que vingui un promotor que els hi compri la terra i així poder deixar de treballar de sol a sol per quatre duros. Si voleu viure de la pagesia no se perqué envieu els vostres fills a estudiar fora. Voleu químics i enginyers industrials que recullin olives? Vandellos té un camp de golf i no es Andratx, MontRoig té un camp de golf i no es Andratx..vols que segueixi? Si es fan cases els paletes seràn militants de CIU? El turisme de golf porta intranquil.litat i soroll al poble? Anirán a comprar tot el que necesitin al Intermerca,fins l'aigua?
Es feu dir progresistes i sou tot el contrari, només voleu seguir com al segle XIX vivint de la terra i tancats a les noves oportunitats. Ningú vindrà a invertir en un poble tan retrògrad, i amb mentalitat com la teva estem condenats a desaparèixer, a ser un poble de vells i de visites de cap de setmana. Ves-hi tu a llaurar.

Anònim ha dit...

ha pactat jardi i la lurdes

Anònim ha dit...

Naltros no estem bojos per vendre la terra, sinó ja faria anys que l’haguéssim venut. “Bojos” ho esteu valtros, que aneu de cul perquè venguem la terra. Més val treballar de sol a sol per quatre duros i fer-ho a gust, que anar fen el gilipolles buscant una feina on treballar poc i guanyar molt. I encara a disgust.

Anònim ha dit...

A aquest anonim ke ho vol vendre tot a la gent que especula, vent el teu i diguem si tens casa aqui al poble i tambe vindre jo i te la comprare per 18000 € que et sembla voldries vendre per aixo la teva casa? i si no ho vols fer, vindre i et coaccionare perque ho fassis, que et sembla? i despres i construire un bloc una discoteca i el benefici per a qui sera? per a Tu? i quan no tinguem aigua que te la vinguin a pendre de tu i la teva familia, ok? ah! i abans de parlar informe't i diguem quin benefici en treu la gent de Montroig i de Pratdip de tenir un camp de golf i una macrourbanitzacio? elshi has preguntat o només t'ha informat Samarreta? La dolenteria i la ignorancia es molt atrevida, continua aixi ke a teva casa deuen estar estarrufats!

Anònim ha dit...

BRAVO!!!

Si tan li agrada lo golf!! Ves-te'n pa MURCIA!!! ( un menos) que amb gent com tu lo món no pot anar mai bé!!

Anònim ha dit...

es veritat lo q man dit? jardi president del consell?

Anònim ha dit...

ningu es pot creure que la lurdes agi pactat am jordi, ???????????????menuda ella amb lo radical que es que no vol sapiger res de tivissa. em dejaria tallar el coll que no es pas veritat.els de la SERRA volen ser INDEPENDENTS que no ho sabeu, volen trincar ells els diners i ja esta sembla mentida que sigau tan incautos

Anònim ha dit...

Beneficis dels camps de golf de Montroig i Pratdip: s'ha construit molt amb paletes de la zona, fusters de la zona, electricistes de la zona, forjadors de la zona, pintors de la zona, els inquilins compren a la zona, paguen impostos al poble, etc... vols que segueixi? Sou els típics que renegueu de qualsevol tipo d'avanç i ignoreu els diners que deixa la central de Vandellós al poble. Pregunte-li al teu amic Fermí, que ell en sap dels beneficis que deixa la Nuclear. Almenys el golf gasta aigua i no urani.

Anònim ha dit...

Estos "anti-tot", quin projecte de futur teníu pel poble per a que la gent jove pugui quedar-se a treballar del que han estudiat i el poble creixi socialment i economicament? Perque dir NO a tot es molt fàcil, però... teníu alternativa? O ja us esta bé com está tot? De dilluns a divendres a l'hivern sembla un poble fantasma...

Anònim ha dit...

Un camp de golf pot anar bé si es verd perquè es rega... aquests van dir que si no hi havia aigua no es regaria! LES COSES O ES FAN BEN FETES O NO ES FAN!! ademés, Tivissa té recursos més naturals per atraure el turisme, no cal invertir tant en coses INSOSTENIBLES, que després les coses no s'acaben bé!!
I, per cert, a la gent de Tivissa no li agraden aquests turistes que van amb la butxaca plena i que no es gasten ni un duro als negocis del poble!

Anònim ha dit...

doncs mira "anònim" jo sóc jove, tinc només 26 anys, i com es normal no treballo a tivissa i no sóc ni de fermin ni de jordi! que et quedi clar! crec que hi ha altres formes de fer turisme!! l'anomenat "turisme rural", una font d'ingressos bastant important en alguns llocs de Catalunya. A més els llocs de treball del golf seràn pel qui estan xupant el cul (amb perdó) a jordi jardi! que va passar a les oposicione? Personalment crec que és un recurs molt fàcil per trobar feina: miri sr. alcalde jo el voto, li dono suport en tot i vosté em dóna un lloc de treball per tota la vida! Quina mena de joves sou, que ho voleu tot mamat? les coses a la vida s'han de "pencar". Ara bé cadascú tria el camí millor.
I quin camp de golf! cada dia hi haurà talls d'aigua, de llum etc. (o es que no es freqüent això a tivissa???)
Des de fa 4 anys Tivissa es coneguda, perquè???
- intent de posar una presó
- cartes anònimes a l'alcalde i repercurssió a TV3, premsa etc.
- atacs per part del sr. alcalde a menors d'edat
etc. etc.
PATÈTIC!!!

Anònim ha dit...

A la Serra son asamblearis, no mana la Lurdes sola com aqui el padrecito Estalin ¡hay volia dir Fermin! o el fhurer Jordi.
Esta tot dat i beneit Iniciativa a tocat techo y tenim CIU per anys.

Anònim ha dit...

Un dato significativo: la total ausencia, no ya de autócrítica sino de simple análisis en iniciativa después de estas elecciones.

Anònim ha dit...

I l'autocritica de CIU? I la d'ERC? i la de la FIC?. De totes maneres no crec que si la fan, que segur que la faran, vinguin a publicar-ho en aquest bloc ni en cap altre lloc. En tot cas suposo que deu ser cosa de cadascú i la seva gent.

Anònim ha dit...

I quan acabaran de construir les cases on aniran els fusters, paletes, pintors, forjadors,etc?
Aixo es pan para hoy y hambre para mañana.
Ah i vols dir que hi ha prous paletes al poble, pintors, forjadors, fusters, per fer aquesta macroconstrucció? I l'empresa com totes, dels camp de golf hi estara d'acord? Em compares l'aigua que dintre de poc sera el be més preuat amb una nuclear que ni tan sols ens perjudica perque no la tenim al municipi? Saps comptar i fer numeros perque et surti tant benefici en aquesta inversio?
Per cert encara no m'has contestat si estas interessat en vendre'm teva casa per 18000€. Si ens fiquem d'acord te n'arrivaré a donar 18200€. No te res a veure amb la politica municipal el fet d'estar a favor d'un camp de golf, nomes es tenir coherencia i estimar el teu entorn, cosa que tu i els teus us la sua tot, només us interessa la vostra butxaca. De la forma ke parles les promeses t'ha cegat la mica de sentit comú, coherencia que puguessis tenir.

Anònim ha dit...

PERO SI L'AJUNTAMENT ES EL PRIMER D'ANAR A COMPRAR FORA TANT PEL POBLE,TANT PEL POBLE,AIXI ES FA GRAN TIVISSA.QUE COLLONS SI NO ELS VOTES NI UN DURO ET DONEN I COMENÇAN PEL PRIMER DE LA LLISTA DE C.I.U A L'ULTIM NI UN CENTIM

Anònim ha dit...

rellegint aquests comentaris, m'ha agradat el que posava el següent.
Si estem en contra de tot, què voleu fer a tivissa. I ho pregunto sincerament. No a cementeris nuclears, presons, golf??? Donc que hi fem a tivissa? Què ha de ser un poble de fent vella o quatre parelles joves que visquin d'algun comerç o de caixeres (La caixa...), bombers, o mossos??? Pq ja em direu que més es pot treballar.
El turisme rural, hi estic d'acord, però no dona benefisi a tanta gent, si us plau, realisme.
només vull que algu m'expliqui quina idea de desenvolupament economic tenia fermin al cap per aquestes eleccions. I que kedi clar, no voto, ni a fermin ni jordi ni a jaume.... només vull saber que volia pel poble.

Anònim ha dit...

me podeu dir d'una vegada amb qui ha pactat Jardí? amn lurdes o jaume?

Anònim ha dit...

pero no se que us penseu, com voleu que la señora lurdes pacti amb algu, si no pacta ni amb el seu home, risa em fa tot aixo, sabeu que tot es una pura MERDA tivissa perque es tivissa la SERRA porque no vol ser de TIVISSA DARMOD perque chupa del bote de JORDI JARDI. fastic em fa tot j a sen carregara el señor JAUME de treuren suc de tot aixo

Anònim ha dit...

Jo he votat a CiU i de benefici cap ni un, i com jo molts altres! Els que passa es que us sap greu no se vosaltres els que seguiu xupant del bote! d'aixo si que en sabieu els de icv!!!

Anònim ha dit...

EN PRIMER LLOC NO TIRAR TREBALLADORS DE L'AJUNTAMENT AL CARER, SINO, CREAR ALTRES LLOCS DE TREBALL DINS D'ELL. EN SEGON LLOC, NO PRIVATITZAR EMPRESES PERQUE FASSIN EL SERVEI, SINO KE FER-HO GENT DEL MUNICIPI, I EN TERCER LLOC SE COHERENT AMB EL LLOC ON VIVIM I SER REALISTE KE D'EMPRESES NO EN VINDRAN, SI HI HA LLOCS MOLT MILLOR COMUNICATS, PERO SI FORMAR PART DE LA MIDIT PER PODER OFERIR LLOCS DE TREBALL PROP DE CASA, NO EM D'ESPERAR KE ELS AJUNTAMENTS ENS BUSQUIN EL LLOC DE TREBALL, ENS EM D'ESPAVILAR NOSALTRES, I SI T'AGRADA VIURE AL POBLE, JA T'HI KEDARAS, I PREGUNTEUS PERQUE VOLEU VIURE AL POBLE, PER LA TRANKILITAT, PER L'ENTORN KE TE, KE VOLEU CONVERTIR-LO EN UN GHETTO AL SERVEI DE LA GENT RICA?

Anònim ha dit...

DONS SI MAJUSCULES QUE NO SAPS QUE ELS DE DRETES FA MOLTS ANYS ES VAN OMPLIR LES BUTXAQUES.DONS ARA REPETIM,REPETIM,REPETIM...........

Anònim ha dit...

Les esquerres domes teniu un problema ¡la enveja!.
cuan veureu que al unic que aspireu es a ser com nosaltres (les dretes).

Anònim ha dit...

Et felicito pel cartipas amable te mes ganxo que la aburrida pagina del ajuntament

Anònim ha dit...

SOU TOS BEN COLLONUTS

Anònim ha dit...

Ec, los de ICV no en teniu res de progres! sou mes carques i retrogrados que els iaios de la Falange! Deixeu que facin coses noves al poble, que dieu No a tot! Si fos per valtros encara rentariem la roba als rentadors! Quan es faci el polígon del Molló i la tèrmica de Riba-Roja tots anireu a tirar curriculum!

Anònim ha dit...

pels comentaris que llegeixo, pel que es veu si no estàs d'acord amb l'ajuntament de CIU has de sesr per trons d'ICPM. No aneu una mica "a saco"? Hi ha gent que no se sent de cap dels dos partits i no vol el "super progrès" de camp de golf i urbanització...
RESPECTEU una mica més la gent i el poble.I no penseu tant amb la butxaca!!! Que de segur que de feina si se'n busca se'n troba!!!només falten ganes de treballar!!! i val més fer uns kilòmetres diaris que tindre la PURRIA dins de casa!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

es pot sapige en qui a pactat al señor alcalde???? icv? la independent señora LURDES o el señor JAUME?????????????
algu mo ho pot dir si us plau estem intrigats tota la familia graciesssssssssssssss

Anònim ha dit...

Diuen que lo ros (Jordi) actual alcalde i Permi (Fermi)ex alcalde
es fotien una mariscada a San Carlos fotensen de tots nosaltres, i repartise els beneficis de l'abocador, el golf, el cementiri nuclear etc. etc. SURREALISSSSSTEE no
ya arribara ya.

Anònim ha dit...

¡Amable q fas eliminan entrades !sembles lo camarada chaves de Veneçuela

Anònim ha dit...

HELOWWW VOLDRIA SABER SI L'ANONIM KE LI VAIG OFERIR 18200€ PER SEVA CASA HI ESTA D'ACORD, O VOLS EL.LUDIR LA PREGUNTA PERQUE ES MASSA EVIDENT? KE JA SE T'HAN ACABAT ELS ARGUMENTS? KUAN HI HA LA BUTXACA ENTREMIG ELS ARGUMENTS S'ACABEN AVIAT

Anònim ha dit...

Al del comentari anterior. Coneixes la llei de la oferta i la demanda? Si 18200 no em sembla una bona oferta tu men fas una altra o et plantes. Per 18.200 no venc, apuja la oferta o retira't. O tu el que vols es nacionalitzar les terres? Tot es de tots i que treballin 4?

Anònim ha dit...

AKI ET VOLIA FER ARRIBAR JA JA JA I JA.HAURIES DE SER MES SOLIDARI/A. PENSAVA KE VENDRE PER A LA CONSTRUCCIO D'UN CAMP DE GOLF ERA BENEFICI PER A TOTHOM. A KE KUAN ET TOKEN LA TEVA BUTXACA LA PERSPECTIVA CANVIA? ES MOLT FACIL SER SOLIDARI I PROGRESSISTE AMB LA BUTXACA DELS DEMES. O ES KE ET PENSES KE LA GENT ES TONTA? AKEST ES EL TIPUS DE BENEFICI KE TU VOLS? EL TEU? I ALS DEMES KE LES DEN? DONEM UNS MOTIUS DIFERENTS PERQUE EM FASSIS CANVIAR DE FORMA DE PENSAR I EM CONVENCIS KE UN CAMP DE GOLF ES POSITIU PEL POBLE, ET RETO TENS UNA SETMANA PER EXPLICAR-MO I SI EM DONES RAONS POSITIVES, RECONEIXERE EL MEU ERROR I T'HO DIRÉ, EL DIA 12 DE JUNY JA M'HO FARAS SABER.DE MOMENT T'AGRADI O NO HAS ARRIBAT A LA MEVA
I M'HAS CONFIRMAT EL KE DES D'UN PRINCIPI PENSAVA I SOSPITAVA

Anònim ha dit...

Jo venc les meves terres, en trec un benefici (faltaria mes...) i aquestes terres s'usen per construir serveis i equipaments turistics que deixen diners al poble en forma d'impostos per a fer altres coses mes socials, en forma de despesa de construcció,en forma de despesa de manteniment,en forma de negoci turistic per a diferents sectors del poble, en forma de creació de nous negocis que aportin mes benefici (restaurants, cases de pagés, tendes, empreses turístiques...). En definitiva, no es el mateix el presupost d'un ajuntament de 200 cases, que el d'un poble de 700 cases. I evidentment, per molt que ho negueu, la riquesa beneficia a tots. Si al poble toca la loteria, encara que no tinguis butlleta, et beneficiaràs igual, perque la gent en diners gastarà al poble i afavorirà el fluxe de diners entre els vilatans. De 1er d'economia.

Anònim ha dit...

COMENTARI ANTERIOR L'AJUNTAMENT ES EL PRIMER DE NO DONAR NI UN EURO DE NEGOCI AL POBLE,QUE PASSA QUE HAN DE VINDRE ELS GOLFISTES A TAPAU TOT.I UNA MERDA DONARAN EUROS

Anònim ha dit...

De primer d'economia???????????
A quina universitat estudies?????1er. Quins impostos? No continuis per aqui perque si no ho saps ja t'ho dic jo que dels impostos d'un municipi no en tens ni per començar i més en aquest tipus de vivenda que l'únic que et comporta es més despesa que benefici.
2on.Construcció? i quan s'acava? perque s'acava, oi? Les empreses d'aquest tipus es porten la seva empresa construcctora, no aniran a buscar a les que tenim aqui al municipi.
Manteniment? Quanta gent fa el manteniment d'un camp de golf? Es aixo el que us han promés?
3er. Negoci turístic? Com el que tenim al nostre municipi? Que l'ajuntament fa un concurs per portar la direccio del camping i es dona a una empresa de fora, enlloc de a un del poble?I n'hi havia!!Quins beneficis ens porta a la resta de població el tenir un camping i un restaurant,si ni van a comprar al poble i els visitants que venen ni el pa compren.
4art. Si et toca la loteria les despeses que farás no seran aqui. El mercedes te'l compraras aqui?
La casa residencial aqui o a la vora de la platja? La roba "pija" aqui o a Barna? Per comprar el pa i les 4 coses de menjar no necessitem aquest tipus de gent ja ho fem nosaltres.

Anònim ha dit...

Molt B anonim anterior i aixo no es de 1er. d'economia, es tot un master.