Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

18 de maig del 2007

La querella fantasma

“Quan tinguem coneixement de la sentencia li podrem contestar, en aquests moments, sembla ser que vostè té més informació que naltros. En aquest Ajuntament no ha arribat cap sentencia en aquest sentit, ni en aquest ni en cap” Dixit Jordi Jardí, Alcalde.

“És que jo només tinc coneixement de que s’hagués posat una querella al Jutjat de Falset. Si en aquests moments està a l’Audiència aquest Ajuntament encara no en té coneixement” Dixit: Carme Amorós, Secretaria.

És Kafkià. És com si la querella criminal presentada per l’Ajuntament de Tivissa contra l’extreballador Mingo Castellnou ara sembla que no vagi amb l’Ajuntament.

Ara resulta que la part querellant (l’Ajuntament) que és qui interposa una querella criminal contra un treballador i que perd, que presenta apel·lació i perd, i que torna a apel·lar i torna a perdre, desconegui que fa pràcticament un més i mig que hi ha un Auto de l’Audiència Provincial de Tarragona on se li comunica que “DEBEMOS DESESTIMAR Y DESESTIMAMOS el recurso interpuesto por el Ayuntamiento de Tivissa” i que a més el condemna a “imposición de las costas al ayuntamiento recurrente”. Potser és que tampoc pensen pagar les despeses del procés, tal i com li ordena el Magistrat.

O potser és que no han nomenat advocat ni procurador o, pel contrari, potser és que aquests vagin per lliure i actuïn sense rebre les oportunes indicacions d’aquells que els hi paguen els honoraris.

O potser que aquesta querella funcioni seguint un principi d’inèrcia que fa que actui com si tingués vida pròpia i que continuï endavant per si sola.

Potser que l’Alcalde no tingui coneixement d’una sentencia del 4 d’abril de 2007?

Potser que la Secretaria de l’Ajuntament desconegui que aquest ha apel·lat a l’Audiència Provincial de Tarragona?

O potser que estem damunt de les eleccions municipals i no interessa informar d’una sentencia que no és favorable a l’Ajuntament i, per tant, no interessa donar-li publicitat?

O potser que tot això sigui un malson del qual hem despertaré en qualsevol moment negat en suor?

Potser?



17 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home ha perdut la bola totalment, el més penós de tot, és que hi ha persones que han tingut que pagar molt car la seva tasca. Em costava creure moltes coses que explicaven els treballadors, però a dia d'avui m'ho crec tot i més. Disculpeu i espero que els vostres llocs de treball se us retornin. Pel simple fet d'aguantar aquesta falta de respecte d'aquest individuo per dignitat us corresponen.

Anònim ha dit...

Suar sí que suarem tots el veïns
si torna a guanyar aquest personatge i sus secuaces, no oblidem que el segon de la llista va estar regidor franquista.

Anònim ha dit...

Això si que no es pot tolerar. Menysprear una persona per les coses que va fer en una època on tothom lluitava per sobreviure!!!! Que vol dir "no oblidem que el segon de la llista va estar regidor franquista"?!?!?!? NO SENYALEM AMB EL DIT!!! El que no em d´oblidar, i jo soc d´esquerres, és que el 'dolent' va ser Franco. Després uns van matar per la república i els altres per alliberar el país dels comunistes... qui té raó??!! ningú! tots ho van fer!!! ja n´hi ha prou de culpar sempre als mateixos, no ens mirem tant el melic! Guanyarà qui hagi de guanyar, però els motius pels que guanyin o no han de ser actuals.. No mirem les coses que van fer mentre, segurament, ni tu ni jo haviem nascut!! ESpero que serveixi d´algo la meva reflexió.

Anònim ha dit...

DONCS PITJOR M'HO FIQUES XK SI ENS HEM DE FIXAR AMB ELS MOTIUS ACTUALS ... XK UNA EPOCA NOMES L'HAIG SENTIT EXPLICAR A MONS PARES I ET PUC ASSEGURAR KE L'ANOMIN TÉ BASTANTA RAO I L'ALTRA KE M'HA TOCAT VIURE EN TENIM UN ALTRE KE NOMES CALDRIA KE ES DIGUES FRANCISCO FRANCO.
AH I DEIXA DE DIR LO DEL MELIC XK SI UNA COSA ESTA CLARA ES KE LA CULPA DEL KE ESTA PASSANT ES NOMES I NOMES D'ELLS KE ELS DEMES EM ESTAT D'ESPECTADORS VEIENT EL KE PASSAVA EL KE FEIA PEL NOSTRE POBLE
SI US PLAU TINGUEU MEMORIA I NO VOLGUEU ESBORRAR LA HISTORIA XK HI HA FETS KE NO ES PODEN OBLIDAR MAI, SENZILLAMENT XK NO TORNIN A PASSAR I AIXO TMBE SERVEIX PEL KE ESTA PASSANT AVUI PER AVUI AL NOSTRE MUNICIPI, NO FOTEM I NO PARLEM X PARLAR SINO EN CONSEQUENCIA

Anònim ha dit...

No era la meva intenció borrar aquesta memòria! Només pretenia que ens centréssim una mica en les properes eleccions.
No tractem d´elegir els propers representants del poble en base al que un dia van ser ELS DE DRETES i els ROIJOS. Centrem-nos pk ara, gràcies a Déu, (preneu-ho com a una frase feta) no estem al FRANQUISME.
Els que van PATIR la guerra en un bàndol i l´altre de l´Ebre i els que van viure, després, la DICTADURA, tenen la gran sort de poder-ho recordar (i no vull dir la gran desgràcia pk tots ja ho sabem.. una guerra mai és bona!!). Avui, que jo sàpiga, no estem en guerra, EN AQUELLA GUERRA, i hem de jutjar als grups que es presenten pel que han fet pel poble. I si no es mereixen estar a l´Ajuntament, que no sigui pk el número 2 va ser regidor franquista, si no pk en aquests 4 anys no han estat a l´alçada de les circumstàncies!!! ÉS un poble petit; potser ja n´hi ha prou de tant ODI, no creieu??

Em sembla que les meves idees queden prou clares per qui les vulgui entendre.

Anònim ha dit...

Jo no he viscut aquesta època, però si que he pogut comprovar que durant aquest 4 anys, s'ha perseguit a molta gent pel simple fet de no compartir idees o simplement perquè podies simpatitzar en un altre grup polític, potse el comentari me'l hagués pogut estalviar, temps raó, però torno a repetir, que tot i no haver viscut l'època, a vegades hem donar la sensació de retrocedir-hi, per la manera d'actuar prepotent i d'arrogància i falta de respecte, els tivissans no ens ho mereixem, tots hauriem de poder participar, però sembla ser que amb el tarannà d'aquesta gent es far una mica impossible. Només una reflexió, has llegit el parlem-ne?. Com unes persones que han trencat el diàleg poden fer aquest tipus d'afirmacions i recomanacions, si ells no les saben aplicar?. A mi no em tornaran a enganyar, precisament l'odi l'han fomentar amb la seva manera d'actuar i fant que t'indignis i et surtin frases que de ben segur no són les més encertades. Una disculpa.

Anònim ha dit...

MOLT BÉ ARA VEIG QUE HA SIGUT MAL INTERPRETADA LA TEVA FRASE UN 10 PER LA TEVA OPINIO I EL TEU TARANNA DEMOCRATIC

Anònim ha dit...

Soc una persona ja una mica "granadeta" que no dono el meu nom perque no vull que "algú" hem prengui d'ull en saber la meva opinió i és posi a ferme le vida impossible com ho a fet a tanta gent. Domes vull dir-vos que en llegir el vostre "debat" no hem queda més remei que felicitar-vos i recomanar-li a l'actual alcalde de que n'aprengui del jovent del seu poble. Felicitats!!

Anònim ha dit...

L'Alcalde diu que les mentides a base de repertir-les es fan veritat, una frase molt encertada, perquè ell ens ha fet creure tantes i tantes coses que ens ha dit de persones que han governat el nostre poble durant uns quans anys, ningú és perfecte, les coses no sempre estan fetes a gust de tothom, però observem la Tivissa que hem construit entre tots i la Tivissa que hem sapigut destruir en tant poc de temps. Tots i casdascun de nosaltres segur que sabrem el que hem de fer.

Anònim ha dit...

felicitats majuscules.la cara d´una persona val mes que 10.000.ja ho saps per on van els tirs no.que et vagi molt be.aixi ho espero.....ho esperem tots

Anònim ha dit...

Algú em pot informar del que va passar ahir al concert?

Anònim ha dit...

que certa persona ha caigut mot avall, molt avall tan avall que despres del dia 27 no sel te que veure!!!

Anònim ha dit...

Al concert d'ahir no va afectar la pluja com l'altra vegada, aquest cop el que o va engegar tot a norris va ser la pedregada que va protagonitzar cert personatge amb un innoscent de 15 anys de Mora d'Ebre.

Anònim ha dit...

Por sus actos lo conocereis, diu la biblia.

Anònim ha dit...

Deu mos guard!! igual hem parteix la cella !!!!

Anònim ha dit...

GRACIES X RECONEIXER A LES PERSONES DEMOCRATIQUES ESPEREM KE LA GENT SIGUI INTEL.LIGENT I REACCIONI DAVANT AKEST ULTIMS FETS KE HAN SIGUT ELS KE HAN VESAT EL GOT.US PUC DIR KE VA SER VERITABLEMENT I INCREIBLEMENT PATETIC I REPUGNANT. NO DIRE CAP MES DETALL XK ARA NO ES LE MOMENT PERO SI US PLAU REACCIONEU I OBREU EN TOTA LA CONSEQüÈNCIA KE TINGUEU PERQUE AIXO NO TE NOM. NO NOMES HA DE REACCIONAR LA GENT JOVE TAMBE HEM DE REACCIONAR LA RESTA XK DE LA MATEIXA MANERA KE VA FOTRE UN COP DE PUNY A UN NOI DE 15 ANYS SI ES PROVOCA ES CAPAÇ DE TOT

Anònim ha dit...

Ho entenc perfectament, mes del que et puguis arribar a imaginar. A Tivissa ja hi ha masa gent que pateix les seues sortides de mare. Espero que s'entengui que la inmensa majoria dels Tivissans no som així, encara que aquest individuo ens representi.