Itzultzeko Traducir Traducir Traduzir Traduire Translate Tradurre Übersetzen Перакладаць Μεταφράζω يترجم Fordítás 翻译 Превеждам

5 d’abril del 2007

Campanya electoral pagant el poble?

Concert de la Darma

“si non e vero e ben trobato”
(Si no és veritat, està ben inventat)




Durant el passat Plenari municipal i conseqüència de la pregunta formulada pel regidor del grup d’Iniciativa-PM Joan Pere Vernet, ens vam poder assabentar de que el proper 28 d’aquest mes podrem gaudir d’un concert de La Companya elèctrica Darma.

La pregunta, dirigida a l’actual Regidor de cultura Sr. Altés, feia referència a la subvenció que és demana a la Diputació per jornades culturals com poden ser exposicions, home dels nassos, parc de Nadal, etc., i donat l’important quantitat de diners de la que estem parlant (43.760€ - 7.281.051 de les antigues pessetes -), sol·licitava informació de com és gastarien aquests diners, quins actes tenia previstos realitzar l’Ajuntament en matèria de cultura.

La resposta, que sembla ser que va agafar del tot “descol·locat” al Regidor de Cultura, doncs no sabia si parlaven d’una subvenció de l’any passat o d’enguany, va ser que, a més dels actes ja realitzats, hi havia previst portar a La Companyia elèctrica Darma.

Vistes les cares dels seus companys de l’equip de govern la resposta va ser, si més no, precipitada, doncs va donar la impressió de que és va “excedir” en la informació.

El que hem sembla sospitós és el fet de que després de quatre anys de legislatura en que mai per aquestes dates havien portat cap actuació musical ni de cap altre tipus, ara, a un mes vista de les eleccions municipals, és gastin una quantitat de diners tant important organitzant un esdeveniment d’aquestes característiques que ni tant sols han contractat per unes festes majors i del que ni coneixen el cost de l’esdeveniment ni està pressupostat enlloc. A més, aquest tipus d’actuacions que estan dins el circuit comercial, normalment, no solen beneficiar-se de les subvencions de la Diputació. Aquesta, sol subvencionar grups novells i amateurs que estan dins la seva xarxa.


Dona la sensació de que el l’equip de govern de CIU a l’Ajuntament vulgui començar la seva campanya electoral amb els diners de la ciutadania.


1 comentaris:

Anònim ha dit...

ara que s´acosten les eleccions si que es gastaran els calers!!! i la resta de la legisltaura?? tot son interessos electorals!